Сакам да се откажам од факултет Ке си прашаш на студентски прашања таму ке те информираат поубаво...ама коклу што јас имам слушнато треба да додаваш пари и за да си ги подигнеш документите (неофицијално ти кажувам).А за некои посебни документи мислам дека нема да ти треба.
Сакам да се откажам од факултет Tреба да отидеш во студентски прашања и да кажеш дека сакаш да се отпишеш и ако сакаш да си ги земеш документите ти даваат уплатница мислам околу 1000 денари треба да уплатиш во банка или пошта и со уплатницата одиш на факултет и ти ги даваат документите,те отпишуваат од факултетот Cекако и индексот и студентската легитимација ги носиш,неа ти ја земаат а на индексот ставаат печат дека си отпишана,а друго ништо не ти треба
Сакам да се откажам од факултет Или доколку не си во можност да го продолжиш сега, а доколку мислиш дека има шанси тоа да го направиш во иднина, подобро стави го во мирување.
Не знам во каков правец заминала оваа ситуација, но јас целосно го одобрувам тоа што си го направила. Гледам некои совети запиши се вонредно, смести се во студентски бла бла. И тоа е трошок бе. За факултет никогаш не е доцна, но за болест е.
Сакам студиите да ги ставам во мирување ме интересира дали треба да плаќам за семестар или други трошоци додека е во мирување?