A sto mislis , Dalei me custvuva I toj ama toj e mn stramezliv a deeneska me gledal 2 pati za 2 sekundi stoo mislis ?
Веројатноста е дека му се допаѓаш, но ништо не прави ако остане само на погледи, можеби ако веќе и тебе тинсе допаѓа ти да го направиш тој чекор, м?
NAsata rabota e mn druga . Direktor e jas sestra vo ordinacija sme nostop so luge jas mazena toj ergen noo nez nekako mn mi se sviga greska golema
За мене долги погледи очи в очи со соговорникот се непријатни. Претпочитам и практикувам кратки ептен кратки погледи и од дистанца. Но тоа не значи дека зборувам со некој а гледам во земја или настрана. Тешко за објаснување но се надевам разбирате на што мислам.
И мене предолгите погледи ми се непријатни. Па и што знам, така некој да те гледа предолго без да врти поглед, или има нешто или и да нема самата филмови ќе си направам.
Погледот зборува, да. Понекогаш и појасно од зборовите. И кога успеваме да ги скриеме зборовите, погледот често знае да не' издаде.
Погледот не значи ништо, можеби некој си е буљав по природа. Имам колега кој се буљи во сите жени а е прикриен педер.
Лол. Така еден еднаш ми рече Your eyes are like stars, а мене ми се плачеше од х причини. Бог да чува.
Абе погледот можда зборува ама кој како ќе го протумачи тоа е друга ствар ххаххаа. Тој шо гледал едно мислел, другиов трето сфатил
Буквално се пронајдов. Јас знам добро да ги кријам чуствата и очите да не ме издаваат. Еднаш многу лошо го погледнав едно типче што ми се свиѓаше, и тој ми рече зашто ме погледна така како душман да сум ти. И, добро што бидна така. Сепак моето искуство покажува дека не треба ни погледот да те издава кога сакаш некој. Колку повеќе криете дека сакате, помалце ќе бидете повредени. Мој совет
Понекогаш е доволен поглед, а не збор за да се каже што се чуствува. Не за џабе е изреката - Очите се огледало на душата.