Оди во МисПантер накај Визбегово и ќе си најдеш се што ти треба по поефтини цени. Ако ти е ептен блиска , ако нема купи и блендер/миксер за смути. Тука немаш промашај. Ако е повозрасна, можеш сет коцкасти тањири од Мис Пантер или од пластичарска (таму има баш од оние коцкастите) Нема да згрешиш и пари да и дадеш , 3000 денари во плик и толку.
Разгледај на страната на Homax има многу убави украси, вазни, слики, чинии.. Можеш да им земеш огледало, имаа убави до 2-3000ден или постелнини нешто што ќе го користат сигурно
Миксер, блендер, тостер, сет филџани, убави прекривачи за гарнитура, сет навлаки за перници и постелнина, ламба, пари, ќебе + чоколадни бонбони/домашни колачи и вино/узо/виски/било каков алкохолен пијалок
Не знам дали за овде е прашањево..Наскоро ќе се вселуваме во куќа.. Дали мора да се прави ова што го викаат чувајкуќа кај нас? Викаш роднини пријатели и седиш цела вечер не требало да се спие.. па поп дали да пеел дали не знам..Стварно во ситуацијава не ми е за берење луѓе,па стари баба и дедо имам и ако нив не можам да си ги викнам ете не знам.. Дали знаете нешто повеќе или да споделите искуство би ми значело
Не е така. Треба поп да ја освети и вие (домаќините кои ќе живеете во куќата) треба да преспиете таа ноќ таму. Да спиете може, не треба да бидете будни цела ноќ.
Ti blagodaram mnogu, stvarno ne mi e do berenje na luge periodov.. normalno deka letovo zdravje da bide podobro, ama sega sigurno ne.. fala ti uste ednas
Прашањето знам дека не е баш за овде ама не најдов баш ваква тема, барем поврзано ми е со вселување Се селиме во куќа, и прашањето ми е со осветување на домот. Моментално мебелот ни е расфрлан на 100 страни, кутии, свашта, се ќе биде на место дури за две недели, е сега маж ми не сака да спие додека не се освети куќата, а мораме таму да спиеме. Јас не сум многу по тие работи ама маж ми дека така подобро се чувствува воопшто не ми е проблем. Вие што имате правено освет кога го правите, кога се ви е на место, и што треба за осветување во домот? Секако сега гости не чекаме, тоа кога ќе се среди се. Срамота ли е да викнам поп да освети се така кога е хаос? Воопшто не знам што и како треба за осветување на домот
Од мои блиски, исто вака требаа таму да спијат, беа делумно средени, викнаа поп (тој им имаше кажано што треба да имаат спремано) им го освети, не е проблем ако е хаос. Исто дента во домот се јаде посно. Некои по обичаи/верувања им кажаа дената да не го напуштаат домот и вечерта да не спијат, од која причина не знам.
За вселување во стан досега сум добила:бледнер,сечко(по моја желба),магнет за ножеви чување ,постелнина,чаши,чаршав за на мало масе.