И јас обавезно во "бовчичката" ставам нешто златно. Обично земам убав привезок. За кога ќе порасне. Еве се спремаме за четврто крштевање , сега ќе купам обетки.
И на мене не ми е било на памет тоа за ланче златно ама прашај овај прашај онај и секакви предлози ќе ри дадат, инаку пни го крстија бебето а сеа смо така крпевка ќе правати прв роденден, а и јас ќе дадам пари ама ќе ги урочеме тоа мислам е најдобро место да му купувам алишта и плус торта.
Не слушај секој. Јас еве од тука видов дека злато се носело. Пари ми беа зацртани и ситниците што ги набројав
@Srcka $ како си планираш, така терај. Јас за себе кажав. Може дека не носам ланчиња, алки, прстени... таков ми е ставот. Ништо лошо не сакав да ти кажам.
Абе ти "собери" убав број на ланчиња. Ќе и најде чарето момата кога ќе порасне Од злато боле ли глава И јас не сакам ич злато, ни прстенот не го носам. Ама се чувам од дете што ми е дадено. Некако не ми се продава
Ќе продаде се или така ќе го чува јас од баба ми добив златен комплет (не е лош) и викам да го продадам да си купам нешто убаво што ќе го користам, ама срце не ми дава.. а убаво ланче е - кратко, убава "плетка", дебелко. Ама ете - не носам. Затоа секогаш сум скептична за златен поклон
па добро секој со всое мислење нели, така и мислам па сега они што ќе му прават на ланшето ониќе си знаат секако.
А што не ги прашаш директно дали сакаат злато или не? Најубаво договорете се. Штом си кума, сигурно сте блиски.
Па блиски сме ама да е до нив они нема да сакат, размислував да ги прашам ама кога ми речеја за парите да не сум се трошила толку многу, и затоа за ова не им кажувам.
Sveki na malata i kupi za krstevkata singirce za raka.Izgravirano imeto i datumot na raganje.Preubavo e.Jas go izbrav.Epten nezno.Moze do pogolemka da ja nosi.Pred dve tri nedeli i ja stavivkoga veke ne sum sigurna obetki dali ke i stavam,neka si nosi bar na race nesto.Ne nosam nisto od zlato duri ni burmata
Сеуште ти е мала затоа ќе видиш за некој месец кога ќе почни да дофаќа заприметува распознава поубаво се околу неа предмети повеќе осет , секако ќе си а подфати ... Мала кај мене а носи од 40 ден и сега на 10+ и а извадовме ни а имаше приметено нишо наеднаш а гледаме почнува да ја јаде тегне два дена со ред и а извадовме .. Пази а
Мојава убавица тета Емка одма после 40 дена и ставив златна алка и си ја носи не ја ни приметува , иако е многу темпераментна и љубопитна
Супер ко така, нека ги носат дури не ги детектирале чим ви е мерак Јас на моево да му ставам одма ќе примети и ќе го џапне или однесе накај уста, шанса нема да го промаши, само ги врти рацете пред себе Ама момче моево, вашите дејчиња па нежнички се
Nezna sta da ti pricam.Abe me tepa ako veruvas.Mm i vika brus li ne dava taka galenje neznost ko bebe.Se da preta da mava so race,noze.Nekni ustata mi ja pukna.Placese nervozna koga me akna gornata usta ko silikon da imav