Прашањево најверојатно не е за овде, но сакам да ве прашам бидејќи повеќето од вас се мајки на мали дечиња. Досега не сум се нашла во ситуација да купувам поклон на мало дете (новороденче). Што би можела да купам покрај облека, би сакала да е нешто шо ќе им остане со оглед на тоа што станува збор за блиски личности.
Да ги прашаш не е опција, чим се блиски?? Можеш: Подлога за играње Игротека Кенгур Проодувалка Дубак Џампер.. Ама се ова ако знаеш дека немаат..
Баш им фрлив око на подлогите, само се чудам дали ќе послужат за новороденче, за која возраст се всушност наменети? @didisi ти благодарам на предлогот, но искрено не би сакала да носам злато.
Од 2-3м може да почне да се користи, односно тогаш почнуваат да пратат и да се интересираат Јас на некоја ваква мислев..
Да, ти благодарам многу. Бебенцето е старо само неколку дена но јас си гледам опции. Ќе се потрудам да дознаам што имаат што не, да не им фали нешто. Засега оваа ми изгледа најдобро.
https://topprodukti.mk/p/376/srekjen-hoper-gumeno-konjche-za-srekjni-deca http://www.biser.mk/igri-za-vo-dvor/klackalka-divo
Idea za podarok za postarite kumovi?!Maz i zena se.Se mislev za postelnina,ama nezgodno e eden poklon da dadam za dvajcata Puknav so mislenje veke
Плус уште нешто земи им. Пр. Плус постелнина. Или некоја кошула за мажот, а за жената некој накит доколку носи. Или новчаници.
И јас се мислев, ништо не ни кажуваа, опциите што им ги кажав саати и слично имале, и им земав постелнина на ТАЧ. А патем за што подарок? Нели само за крштевка се дава а куклата е крстена
Za krstevanjeto ne im dadov pokloni.Samo na decata dadov.Sega na mladite im zemavme saatovi,gi staviv vo temata,na decata im zemav srebreni lancinja koga bevme na odmor vo grcija. Sega za starite samo treba da zemam.
Појди Тач или La Lidya не ќе ти е малку поклонот, имаш преубави бањарки. Има и машки/женски комплети со бањарки, влечки, голем/мал пешкир, полн погодок ми се за поклон, башка спакувани во убави кутии
Јас не ги ни познавам родителите на кумовите. Кај нас се кумови со две тинејџерки со родителите. Момите го крстија, а ,,старите,, не венчаа. Еднакво драги ми се сите.