Не најдов тема за поклон за втор роденден. Минатата година за првиот му дадов пари, па оваа година незнам што. Му зедов едно комплетче како на сликата, ама друго што?? Да му дадам пак пари се мислам. Ај помош инаку сум кума.
Nie koga bevme kumovi za prviot rodenden a voedno i krstevka kupiv kompletce za oblekuvanje za pos crkva kako so e redot, torta i zlatna belegzija.. za vtor rodenden isto kompletce i sakavme tocace ama babite kupile pa zemavme masicka so stolici za vo detcka, tret rodenden igracka ogledalo so sminki takvi stvari plus kompletce pak..
Ми треба подарок за прв роденден за внука. Облека купив, ќе и ставиме и парички ама сакам и нешто интересно, посебно, нешто лично што ќе и остане, нешто креативно, симпатично. Идеја?
https://www.facebook.com/Tanja-Quilling-art-racna-Izrabotka-247003672728531/ Ќе се вмешам, еве линк од една жена што изработува. Еве идеја плус од мене
Ми треба помош..Кумови сме. Детенцето ќе прави 1 годинка во септември. Крштевка правеа кога имаше 3 месеци и ние тогаш не однесовме злато,а читам во повеќето коментари дека се носело. Сега се мислиме што да и купиме за роденденот. Работи од типот хранилки,дубаци,проодувалки и слично има. Сите можни помагалки ги има. Дајте ми предлози што би можеле да и однесеме. Блиски сме ама не се одлучни кога ги прашуваме. А сакаме и да биде изненадување. Има ли нешто поинтересно,поуникатно?
Најтешкиот дел ми се поклоните по цел ден мислам и никако да смислам Се слави прв роденден и крштевка и незнам што да однесам се мислев облека но тоа му однесов на сповојница, сите ностат облека сакам нешто друго но што дајте предлог имам уште неколку дена поклон за машко ??
А подарок за повојница? Нејќам стандард облека сакам нешо интересно ама бебево веќе напуни 3месеци па не знам што да му земам
Јас би дала некоја играчка подлога за играње, коцки за седење ете сите ми даваа алишта, пола не ги облече, мали му беа, имав многу, а сега само купувам нешто за играње, тоа никој не ми даде
Предлог за прв роденден на дете на не толку блиска другарка? П.С. Студент сум и не работам, предложете ми нешто интересно ама економично.
Маж ми кога се породив мене и на ќерка ни ни купи исти белезии од Сигма, нејзината е розово злато,мојата бело. Од позади ги пише нејзината и неговата буква. Нејзината белезија може да ја носи и сега бебе, а и како расте така се прави поголема. Деугиот поклон ни беше колочка украс од сваровски. Еве на некој предлог доколку ви се допаѓа.
@Bubish26 Инаку убава е идејата со нараквиците, ама скап поклон се за прв роденден особено за да бидат matching како вашите. Тоа ептен од некој близок
@lady.N Иначе да за maching може таткото за роденден да купи доколку залута некој на оваа тема иначе само една белезија не знам колку е искрено, доколку е некокј близок и има некоја интересна идеа да изгравира нешто би било убаво. Ми се допаѓа што не е како другите за бебиња што ги нисат само кратко,туку ете си има дел кај што се прави поголема и останува засекогаш.
Што да однесам за подарок за крштевка и прв роденден на внука од прва братучетка на дечко ми, иначе сме во врска само