Срцки ај предлог за девојченце 3месеци како да се искористат парите добиени на поклон,имате ли прелози....не големк пари,2000 ден пример
Се мислам за ова како подарок за прв роденден на внука ми, клацкалка е, а не знам тркала од страна за што служат има некој вакво да пообјасни
Ја за син ми не би користела нешто вакво многу ми Игледа ова несигурно. За тие пари имаш играчка Пирамида во БебеХоум многу е интересна побарај ја
Еј многу интересна ми се виде. Рано е да ја купам од сега? Бебе е 7+, не знае да седи ама деновиви штом начека перница пробува да се исправи на неа. Да не се повреди од ова така со пробување оти голема ми делува?
Предлог подарок за прв роденден, за девојче?? Може и предлог за песонализиран подарок, немам никакви идеја овен играчка и облека. Облека веќе имам купувано, сакам нешто друго да е.
Мене ме интересира колку е доволно за да се даде за прв роденден. Другарка, не многу блиска, не многу далечна. Буџет до колку да се планира? Знам зависи од финансиската состојба, ама кое се прифаќа како "пристојно". Само први роденден, крштевка не.
Здраво ми треба идеја за 1 роденден за момче, е сега може да е и некој поклон и за до 2 год. не мора конкретно година или година и пол
Гледам многу дечиња имаат вакви и им се омилена занимација. https://www.encimenci.com.mk/butkalka-dream-car-618a-crvena-jungle-01080814
Идната недела сум на крштевка и прв роденден кај блиска личност. Поклонот ќе биде пари, но сакам да прашам што освен тоа да носам? Да не биде само пликот. Дали да направам такво како букет со киндер чоколатца? Или некои други идеи ако имате супер би било