Кај нас за првата ќерка имаше подароци, ама прво дете. Е за второво имам буквално се од алишта од реквизити дека ист пол, ама баш сите и на повојница и на крштевка само пари ни дадоа. И за прв роденден барем од најблискиве верувам дека исто пари ќе биде поклонот.
Здраво, Ми треба препорака за прв роденден, сакам да земам точаче/балансер но не знам какво. Ве молам пратете ми ако сте задоволни од некое. Фала.
Овој го имаме, само друга боја, ептен е погоден. https://supermart.mk/p/dete-i-bebe/...duvalki-zabavuvaci/balans-bajk-lk-portokalov/
Благодарам! Уште едно прашање имам, дали е подобро вакво точаче или гледам сега едукативни коцки или маса со едукативни игри?
Здраво Што мислите колку пари (подарок) се доволни за крштевка на детенце од брат, инаку за прв роденден му дадов 100 евра сега ќе прават само крштевка.
Колку што можеш финансиски и мислиш ти дека е доволно. Нема тоа правило за внукче од брат сестра. Јас за моето за крштевка купив златна алка 150еур а за прв роденден планирам 200еур не зошто е така правилно туку зошто е мнооогу чекана и премногу ја разгалувам уште сега