Матура Девојки ај дајте ми предлог за поклон за најдобра другарка за матура? Стварно врска неам што да и земам...
Матура ^^ Па зависи до колко пари сакаш, можеш парфем или некоја колекција, ако сакаш нешто поскапо сваровски нешто обетни, приверзок за ланче часовник.. зависи со колкав буџет располагаш дали сакаш нешто по скромно или по скапо
Општи прашања дечки.. вака ми се отвори овдека па ајде општи прашања и сакам да прашшам .. што да купам за поклон за матура кај дечкоми? значи сме подолго заедно и не ми паѓа на памет да купувам мечина, колекции, никаква гардероба. па сега ваше мислење што предлагате виее .. ? ајде комбинации,предлози
Општи прашања и само паричникк ? а што мислите за некое интересно сребрено ланче или наруквица? и ако биде нешто така што би искомбинирала друго со тоа ? :/
Матура Па не сум многу при пари периодов, така да нешто поскромно некои ми рекоа дека и пари во плико можеш дадеш, ама незнам колку
Матура Па мислам дека од 500-1000 доволно е, со оглед на тоа дека ти не работиш.. Јас се сеќавам за матура во плико имав и по 300 денари, се разбира кој колку можел толку. Или пак направи и некој колаж од ваши слики, спомени
Општи прашања Девојки се носи ли на матурска цвеќе на машко? Зборам за домашната вечера што семејството ја приредува, не за онаа вечер кога слават. Знам дека на дипломска се носи а на матурска? За дечко ми е. И колку отприлика се движат цветовите во цвеќарите орхидеја или некое слично, само не роза?
Матура Неделава дечко ми е поканет на матурска кај некој другар што не го знам но рекол и јас да дојдам. Сакав да прашам, поклон нешто или пари што да земам ?
Подарок за матура Колку пари да се дадат за поклон за матура за партнер? Разгледував нешто и на кајгана, и пишале за часовник имало по 2.500-3000 ден. Молааам?? малку трошоци има една матура, па уште 50 евра да се лупнат... не озбилно дајте и некои други предлози за подарок зашто на темава не е постирано од минатата година
Подарок за матура Девојки ми треба помош во врска со подарок за дечко ми,незнам што би му купила. Сакав да му купам убав поскап саат ама веќе има еден-два кои ги носи постојано а парфем му купија пред некој ден,колекции такви работи му имам дадено . Се мислам за сребрено ланче,што мислите вие? Сакам да му купам некој поубав подарок,некој предлог имате?
Подарок за матура Frangipani може и комплет пенкала во кутија за матура ? имаш интересни во Офис плус или Стилос.
Подарок за матура Партнерот ми е воедно и дечко , во врска сме година и пол ,и се осеќам како да му сум купила се па сега не ми текнува , едино не му имам купено часовник , ама страв ми е со тие суеверија и незнам што да правам сега , или евентуално наруквица :/ незнам ...
Подарок за матура можда е малку глупо ама да си прашам...моите другарки ке прават заедно матурска а јас нема да правам и сеа што да им однесам ( 9 другарки се ) се мислам едно вино да им земам дали иде ??? или малку е.Не знам што се носи кога повеќе прават матурска
Подарок за матура Дечко ми слави матура, не сме ни многу време заедно и се мислам што да му земам подарок. Денес гледав колекции, па само колекција или и нешто друго со неа? Предлог? Плус, таму нема да знам никого, тој ќе има и други гости па нема шанси цело време да е со мене. Треба да бидам сама. Малку ми е глупо му реков и на него, предложи да земам некоја другарка со мене ама тоа е уште поглупо, му кажав да одам некој друг ден кога ќе нема никој не сака и така.
Подарок за матура Јас кога бев матурантка со партнерот се договоривме поклонот да биде до 1000 ден. Јас незнаев што да му земам па си го прашав и тој си кажа дека потребен му е комплет од 5 книги/речници и цедиња на Грчки Јазик, тоа и му купив. А од него добив букет, рачен часовник и парфем.
Подарок за партнерот/ката за полуматура/матура Епа ако можи да ми дадете идеја за подарок на партнер за полуматура.Една другарка и треба... Во суштина тие се во врска.И сега неа и треба поклонче. И за мене може да ми дадете што да им дадам на најдобрите другарки? Pls,Help.... Фала од напред.. Ми требаат само 2 идеји...