Форумџика на годината

Подарок што може да се прати преку авион

Дискусија во 'Канта' започната од nemir, 13 април 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. nemir

nemir Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    mi treba vasi idei. na mnogu draga prijateli ( decko i devojka sto ziveat vo Amerika ), sakam da im pratam podarok. treba da moze da se prati po avion....a da ne bide slika-cestitka i takva nekoja rabota :)

Ve molam, ako imate nekoja ideja 8)
    [mod-kirilica:1qdf59q1][/mod-kirilica:1qdf59q1]

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Podarok sto mozam da go pratam preku avion...

Искрено јас мислам дека што сакаш можеш да пратиш со авион. Само малку џебот ќе го олесниш. не сум сигурна ама вака мислам. Затоа што знам дека една личност има праќано и преку авион и преку брод. :)

3. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Podarok sto mozam da go pratam preku avion...

Кај мене е обратната ситуацијата, јас сум во странство , а сакав на другарка да и пратам подарок.
    Среќа постои македонска страна преку којашто можеш да си порачаш нешто , па тоа и беше доставено во рок од 2 дена.
    Е сега бидејќи ти сакаш во Америка да пратиш , уште полесно ќе ти биде, бидејќи постојат многу американски страни од коишто можеш да купиш што сакаш, ти треба само кредитна картичка да платиш и да ја знаеш нивната адреса за да им биде доставено.
    Е сега не знам што точно сакаш да им пратиш и кој е поводот, ама ова би било поедноставно , а воедно и побрзо :)
    А да , сега се сетив , ти сакаш по некоја друга личност да им пратиш нешто ? :)
    Па, за да не биде многу големо можеш доколку живеат заедно ( а претпоставувам дека да) некој украс за во нивната куќа/стан , можеш нешто со знакот на Македонија , да се потсеќаат на татковината. :D
    Ако се сетам на нешто друго ќе додадам :D

4. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    КалаВ дала брилијантна идеја.
    Плус, ти треба да знаеш што би им купила да беа тука.
    Поевтино се фаќа, а доколку е кршливо нема опасност од кршење.
    Можеш што сакаш да пратиш.

Тоа со украс поврзан со Македонија не ми е нешто wow. Не секој сака такви работи. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.