1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Подароците од вашата свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од girl1985, 19 мај 2011.

1. Emberlynn

Emberlynn Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2024
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    35
    Фамилија од 4ца ми дојдоа со 2000 ден. Ама не ми беше проблем подобро така него ли со тенџериња, замисли леле хахахах со кутијата толкава.

2. Angelllla

Angelllla Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2020
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    118
    I kaj mene dojdoa ednu 6 dusi so 50 eur i edni ko kaj tebe 4ca so 2000 den. Iskreno se rabotese za luge za koi ne sakav ni da gi pokanam i znaev deka od stram dojdoa. Nebitno kolku tie mene tolku i jas ke vratam. Se si e zapisano koj tocno kolku dal. Sta das to i dobijas ednostavno si e toa:D

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Emberlynn

Emberlynn Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2024
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    35
    А сте имале ли случај некој со празен плик да дојде? И дали сте го откриле кој е?

4. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    2.308
    Јас не, ама на другарка ми да. Чекам да видам дали некој ќе направи и на мојата така.
    Ја гледавме баш свадбата нејзина ама неможевме да видиме убаво, често носеа исти пликови и не потпишани, некои не беа фатени убаво на камера итн.

Во глобала, поголема срамота не сум видела. И 1000мкд да ставиш, стави. Колку можеш толку. Никој не замерува.

На SummerGirl и Emberlynn им се допаѓа ова.
  5. Emberlynn

Emberlynn Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2024
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    35
    И кај мене немаше никој таков а кај другарка ми имаше празно плико и она не можеше да примети кој и донел празно. Тогаш прв пат слушнав дека некој може вакво нешто да направи и не ми се веруваше хахах свашта…

На SummerGirl и FlirtBerry им се допаѓа ова.