Зависи што интереси има можиш пијалок, паричник, сат, парфем, ако е по концерти карта можиш пример за apocalyptica, ako спортува имаш повеќе избор од опрема
Машинка за брада, од зависност дали ја носи скроз избричана или само кратена со облик. Ако ти е скапо можеш сет за одржување на брада.
Барав општа тема за подароци ама немаше, се беа или за партнер или за сопруг или за сопруги. Не знаев кај да пишам затоа отворив тема, па префрлете ми го мислењето таму. Што да подарам на прва братучеда за 18-ти роденден? Многу сме блиски, а роденденот и е за две недели, помогнете дајте ми идеа некоја.
Кога бирам поклон јас прво си прам листа за особата - шо знам дека сака влегва на та листа и после од то селектирам шо е во моја можност да земам. Често покрај некој „практичен“ поклон, гледам да има и нешто сентиментално шо пример има значење само за мене и за особата. Така да тука можиме да ти предложиме 18 годишно девојче шо би сакало, ама ти најдобро знајш шо та вистински сака. Ако сака бижутерија, многу млади имам видено дека носат, па побарај нешто во нејзин стил. Исто облека, нормално, нешто шо ќе ѝ се допадни и во нејзин стил (најчесто гледам зумери во њујоркер искрено и ми дава младечки хаос местото), мојот домашен 18 годишњак сакаше пари (во плик) за да шетал после средно и да му служеле како џепарац (ова на прашање „шо сакаш“ шо мислам ја убива поентата на поклон али ај), друга желба му беше subscription за Дизни+, и то ми е веќе поклон кон него некоја година со ред. Ако гејма можиш и игра има и поефтинки од кај 600-700 стотки до неколку илјади шо можи да се нарачат на акаунт на кој игра. Нешто по generic се сетови за туширање пример како шо има во DM, доста се лични. Исто glazing box во многу ситуации ме спасиле кога сум немала идеја за поклон зошто можи да си јади сам/а особата или да си напрај дејт најт/ другарска вечер. Исто интересни и girly работи имаш на moooki, мене ми е лично омилена за поклони, најчесто ако се друго ми е смислено и купено, од кај неа земам барем честитка и плико (пликоата се преееееубај, има како мат проѕирни со интересни шари) и многу честитки кои би рекла се интимни дури и полни емоција. Друго вака не ми текнува, ама се надевам дека ќе ти се најди ова.
Каде се купуваат украси и сваштарија за кола? Ко на пример, парфеми, освежувачи за воздух или како и да се викаат оние за у кола. И остали ствари? Знам на бензиските имаат у разни бои, едни ко човечиња. Но ми треба поширок избор. Дали има некоја поспецијална продавница? Од каде купувате? Само не ми кажувајте на интернет, оти треба да набавам нешто вакво интересно за помалку од недела
Јас од carbox имам купувано, ама ако е за девојка и бараш нешто стварно поуникатно ѕирни го профилот yourcharmingmoment на инста. Штета што имам залихи сега од Тему, инаку ќе купев некое букетче
https://kares.mk/ Има во Карес вакви работи, а има поголем избор во Zara Home, од повеќе мирисни колекции додатоци за во кола,се надевам ќе најдеш нешто соодветно.