Одлична замена кога мама нема време да зготви нешто, а тие за шмукање ги обожаваме кога сме надвор ептен се практични. Иако имаме 18месеци, моментално не мачат сите тројки запчиња ни излегуваат наеднаш и секое јадење ми го одбива, но бејби лов на шмукање никогаш
Брендот Babylove постои повеќе од 20 години. Мојот син неодамна почна со вкусови па би сакала да ги проба овие кашички!
Babylove, бренд кој постои 20 години, ќе биде првиот избор кога ќе почнеме со јадење за неколку дена. Едвај чекам да го откријам омилениот вкус на мојата принцеза
Брендот babylove постои повеќе од 20 години, а ние со задоволство би ги пробале. И да не добиеме сега, прва прилика кога ќе посетиме друг град ќе си купиме обавезно бидејќи многу сме пребирливи па се надеваме дека ќе ги засакаме
Брендот babylove постои 20 години,а ние ги користиме кашичките веќе 3 месеци. На мојата ќерка сите кашички и се подеднакво вкусни, не пребира
Ние ги немаме пробано но би сакале после толку убави коментари, верувам со причина е бренд кој постои над 20 години.
Не сум активна во теми за бебиња затоа што сѐ уште не сум мајка(се надевам дека ќе имам таков благослов во иднина ), но нешто ме натера да ја отворам темата Се присетив на разговорите со мајка ми кога јас бев бебе (дебелко) и сум сакала толку многу кашички што моите родители немале доволно финансии во тоа време да го задоволат мојот апетит. Па затоа, поблиските роднини секогаш ми носеле кога ни доаѓале во посета Ќе учествувам во наградната игра затоа што сакам да ги подарам кашичките на некое мало срценце кое ќе се насладува со нив. А, брендот постои повеќе од 20 години.
Babylove, бренд постои веќе 20 години, Моево маже наполни 6 месеци почнуваме со дохрана (голем лапачко е) па би било убаво да ги изедеме вашите кашички бидејки не пробуваме само јадеме
Најдобар избор на производи, среќа е што постои брендот 20 години и што ги имаме нивните производи на нашиот пазар. Користиме еден куп производи на Бејбилов, а од кашичките најчесто ги купуваме овошните каши со двопек (едниствени со ваква комбинација) .
Брендот Babylove постои веќе 20 години. И самите години си кажуваат дека несомнено се работи за одличен и докажан бренд. За самите кашички само пофални зборови, секоја недела си дополнуваме залиха и испробуваме нови комбинации. Сите кашички ни се допаѓаат, најповеќе овошните. Ако случајно нешто остане не дојадено тато или мама со сласт си ги дојадуваат
Брендот Babylove постои повеќе од 20 години. Користиме многу нивни производи. Штотуку почнавме со пробување вкусови и досега е се домашно подготвено, па добро би ни дошло да пробаме од готовите органски кашички за кога ќе одиме на прошетки.
Babylove брендот постои 20 години. Кашичките ги имам земано за поголемово сега и за помалово дете, супер се. Квалитет со одлична цена.
Благодарност до сите за интересот и споделените мислења и искуства. Во рамките на најновиот giveaway во соработка со dm за кашичките од истакнатиот бренд babylove, беа избрани следните мамички кои ќе освојат подароци: @nadenadia @Tsukinory @MinnaAnne @Malesia @Poppins Ќе ги контактираме добитничките за што поскоро да ги нахранат малечките со babylove кашички.