Веројатно веќе ги знаете, а многумина од вас сигурно и ги користат. Неверојатно меки, квалитетни и супер удобни за носење. Токму тоа е најдобриот опис на пелените од babylove – марката на dm. Premium пелените babylove може да се најдат во големини од Newborn XS па сѐ до XXL. Нудат неверојатен комфор при носење, висок квалитет и оптимална заштита, а притоа се неверојатно меки за детската кожа. Информирајте се повеќе за придобивките од овие пелени тука! А дали можеби би сакале да ги тестирате? Сега имате можност! Имено, 5 мамички и нивните бепчиња ќе можат да ги тестираат PREMIUM пелените и влажните марамици од babylove и да го споделат нивното мислење со нас. Едноставно, во коментар одговорете ни на прашањето: Што е посебно кај овие пелени? Одговорот на прашањето можете да го најдете на линкот погоре, а пишувајте ни до понеделник (15 февруари), кога по случаен избор ќе ги одредиме 5-те среќни „тестерки“. Good Luck!
Премиум пелените од ДМ Посебни се поради : *Неверојатно мека внатрешност и надворешност; *Мека и нежна странична заштита од протекување; *Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; *Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; *Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Искрено до сега од бејби лав ги имам користено само пелени за во вода од нив и тие им се супер, другите пелени ги немам пробано ама би сакала да ги пробам затоа што знам дека доста ги фалат и се задоволни дека не пропуштаат.
Премиум пелените од ДМ се посебни поради: Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Премиум пелените од ДМ, се посебни поради: ●Неверојатно мека внатрешност и надворешност; ■Мека и нежна странична заштита од протекување; ●Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; ■Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; ●Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Сама ќе се цитирам бидејќи дури сега прочитав дека требало да се одговори на прашањето за што се посебни пелените : Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Premium пелените од ДМ на babylove може да се најдат во големини од Newborn XS па сѐ до XXL. Нудат неверојатен комфор при носење, најдобар квалитет и оптимална заштита, а притоа се неверојатно меки за детската кожа. Посебно кај babylove пелените е тоа што имаат: Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Ствараат алергија многу често, пропуштаат ноќе, јас не познавам ниту една жена што ги користела повеќе од еднаш за бебето бидејќи тоа сето завршило со црвенило и осип. Не ги препорачувам.
Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма
Меки, удобни, непропустливи. Единствени пелени кои на мојот син не му пропуштаат Не би ги заменила за ниедни други.
Мене ми се супер пелените.. Не ги менувам единствено еден период проблем беше да ги најдиш.. Конкретно за четворката број во маркетот во Битола. Така да сега сум опремена со неколку јамбо кутии однапред во случај пак да немате по магацините.
Многу сум задоволна од Бејби Лав пелените, малово го израснав со нив. Од срце ги препорачувам оти никакви проблеми немавме со нив. Не учествувам во наградната игра, само дојдов да ги пофалам
Едни од подобрите пелени на нашиот пазар. Можам да кажам дека подобри и од Памперс Премиум ми биле. Со цакана кутија и убави шари. Ги пробав и Еко и тие не се лоши. Само се целосно бели.
Πрезадоволна сум , ги користиме секогаш кога можам да најдам ДМ. Меки , пријатни за носење и најважно не пропуштаат. Ќерка ми има 16 месеци , најчесто бејбилов користиме