Подароци dm: Што мислите за PREMIUM пелените од babylove?

Дискусија во 'Бебе' започната од Femina, 10 февруари 2021.

1. Snowflake92

Snowflake92 Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.989
    Допаѓања:
    4.868
    На грбчето имаат.

На Milkiway му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.246
    Допаѓања:
    148.706
    (Според мене треба да не оставите да кажеме ние како сме задоволни од нив)
    Не е битно дали ќе бидам "тестерка" , дајте на други, најголем промотер бев на бејбилав но искрено големи пакувања скоро и да не начекувам во Сити Мол, секогаш е се' испразнето, па ретко и земам.
    Квалитетот е скроз сменет од 2016та кога ги користев за првиот син, не се лоши, ама има и подобри.

Подобро да дадевте на мајки на кои им се потребни и немаат, него да не терате нас да се копираме.
    Истото и со кашичките.

На cresa-jagoda, Fallen.Angel, Izzy_0504 и 6 други им се допаѓа ова.
  3. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    6.723
    Што е посебно кај babylove пелените:

Неверојатно мека внатрешност и надворешност;
    Мека и нежна странична заштита од протекување;
    Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа;
    Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење;
    Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.

Сум ги гледала во ДМ, и баш сум и спомнала на снаа ми да ги испробаме за внука ми, зошто има пробано неколку видови на пелени и ми се жали на сите дека нешто им фали, едните предебели, другите претенки, па пропуштале и баш би сакала овие да ги пробаме. Јас лично сум опседната со производите на ДМ, особено од Алверде ама бебешки производи уште немам пробано, ама не се сомневам во нивниот квалитет. Се надевам дека ќе ни се посреќи за Миличка. :inlove:

4. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.190
    Допаѓања:
    13.622
    Супер се ги користев на почетокот.
    После изгубив нерви бидејќи ми е далеку дм и паркинг тешко се наоѓа,а сум отишла специјално за таа намена и нема на залиха од таа бројка :D
    Ако јас земам награда ај по една година пауза ќе им дадам втора шанса :)

5. Snowflake92

Snowflake92 Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.989
    Допаѓања:
    4.868
    Премиум пелените од ДМ се посебни поради тоа што се меки, не протекуваат дури и по 12 часа, имаат интересен дизајн, и се тенки што ми е многу битно. Секогаш кога најдам - купувам.
    :inlove::inlove::inlove:
    Посебно кај babylove пелените е тоа што имаат:

• Неверојатно мека внатрешност и надворешност;
    • Мека и нежна странична заштита од протекување;
    • Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа;
    • Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење;
    • Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.

6. Mia Fuentes

Mia Fuentes Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2019
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.033
    Омилените нежни пелени за осетливата кожа на мојата мила.

Единствени кои не пропуштаа, не ја нафрлаа и многу фенси, слатки дезени :l:

• Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа;
    • Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
    Ги обожаваме :sun::sun:

7. Cien

Cien Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2019
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    210
    Премиум пелените од ДМ се посебни поради:

8. Milkiway

Milkiway Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    7.241
    Допаѓања:
    19.025
    Се сложувам подобро да се даде на самохрана мајка на форумов или ете некои кои не можат да си дозволат. Познавам такви сум ги читала овде на форум, незгодно е да тагнуваме се надевам ќе направат промена во наградната игра за да можат да се пријават самите и некого да израдуваат...

На ...Arthemisia..., Mila_Skopje, Izzy_0504 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. kostovaivana

kostovaivana Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    2.589
    Допаѓања:
    14.374
    Што е посебно кај babylove пелените:

• Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма
    :l::l::l:

10. pharmacy

pharmacy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2013
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    370
    Премиум пелените од ДМ се посебни поради:

Да напоменам ние си го користиме адаптираното млеко на баби лаф и сум задоволна ни грчеви едноставно супер. ГОЛЕМ ЛАЈК

11. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.469
    Допаѓања:
    48.717
    Јас почнав да ги користам сосема случајно пошто мајка ми за во болницс ми ги купи пробно ама останав на нив. Покрај цената штп ми се свиѓа и е доста приступачна, јас до сега не сум имала проблем со протекување и алергии. Јес да преку ден ги мењам пелените на саат ипол па немало прилика да протечат ама во неколку наврати кога била заспана малата преку цела ноќ сум ја оставала со несменета пелена и утрото била сува. Спецификациите не ги знам за да правам копи пејст кажувам мое лично искуство и немам намера да ги сменам. Почнав со xs, сега сум со 1 и особено ми се интересни овие со кецот дека се шарени и имат зајче кое покажува што иде напред а што позади од пелената. Морам да признаам едно време беше проблем да се најдат xs-от низ продавнициве (зборувам за Скопје), знам маж ми и татко ми ровареа низ разни Дм продавници - Сити Мол, Џамбо, Тафталиџе али како преминавме на кецот не сме имале проблем да ги најдеме.
    Меѓу другото користам и други бебешки продукти од оваа програма и досега сум презадоволна. Особено сакам да ги издвојам шишињата за млеко. После цело месечно мачење со протекување на млеко од шишиња на Чико (демек поскапи и познат бренд за бебиња), случајно купив од Бејбилав за некоја смешна цена од 115 мкд и се препородив. Капка и нема истечено додека пие што не беше случај со Чико- пола млеко и се лизгаше од устето и никад не бевме сигурни колку милилитри има испиено. Така да од мене производите на Бејбилове имаат thumbs up и планирам да ги користам се додека и одговараат на малата.

На dromka, Annath, kukla21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.766
    Допаѓања:
    145.268
    @SuperGirl24 честитки за беба! Баш ми е мило!:inlove:

На Annath и SuperGirl24 им се допаѓа ова.
  13. Leo_29

Leo_29 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2017
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    5.025
    Школски не планирам да препишувам :?:
    Ги користиме, и ок се.
    Посебни (за мене) се заради ластичето, заради тоа што се широки, тенки и сигурни. Ете затоа. ;)

На LadyC и kukla21 им се допаѓа ова.
  14. PinkGirl*

PinkGirl* Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    651
    Најубаво е со свои зборови.
    Јас ги користев за првото дете па продолжив и со второто.Мене ми се супер дека се тенки и не ми пропуштаат а пред се не му се вцрвенува газето.
    Летно време ги користам за во вода кога сме на базен.

На kukla21 и LadyC им се допаѓа ова.
  15. Rainbowbaby

Rainbowbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2020
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.036
    Школски одговор :D
    • Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма. Би додала само дека 7 месеци ги користиме, во текот на ноќта не и менувам пелена, ниту еднаш не се случило да пропушти.

16. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.609
    Допаѓања:
    2.457
    Посебно кај babylove пелените е:

:*:Неверојатно мека внатрешност и надворешност;
    :*:Мека и нежна странична заштита од протекување;
    :*:Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа;
    :*:Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење;
    :*: Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.

17. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    Ние ги користиме бејби лав од бебе за синчето, со нив прозборевме, научивме нови животни, сега се учиме сами да ги фрламе. Растеме со нив, за кратко и ќе се разделиме. Очекуваме уште еден батко и пак се спремивме со истите пелени, истите производи од кои имаме позитивно искуство. Нас ни се единствени, непроменети скоро две години иако често jumbo паковањето го нема по продавнициве и иако поскапо ни доаѓа единечно паковање ние сме им верни на babylove :inlove: Меѓу другото, посебо кај овие пелени е:

• Неверојатно меката внатрешност и надворешност;
    :sun:

18. Andra

Andra Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2019
    Пораки:
    1.156
    Допаѓања:
    1.667
    Се решив да ги користам за близнаците и секогаш или бројче нема или мала залиха па оди по дуќани барај кај има.Вработените неможат да видат состојба или не е точна.Па пред да трганам да купувам прво ѕвонев кај ги има зашто повеќе кутии ни требаа и на крај се откажав.После 1 година се решив за бејбилов млеко за над година и пак исто кога го има кога го нема или мала залиха.Истиот проблем беше летотово и за пелените за во вода.Јавувај се сегде никој незнае количина или има одиш нема така да колку и да се добро и квалитетни сепак менаџирањето вие лошо.

На elena.mak, Sofi.ja и kukla21 им се допаѓа ова.
  19. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.793
    Допаѓања:
    53.455
    Не сме ги пробале до сега, но дефинитивно на листа за земање ми се :)

20. Tsukinory

Tsukinory Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2019
    Пораки:
    1.104
    Допаѓања:
    5.865
    БејбиЛов првиот избор за синко. Симпатични, лесни за користење и менање. Економичен избор за првпат родители а паметен избор за секое наредно детенце. Ги препорачувам на секој во комбинација со останатата линија БејбиЛов за нега и заштита на вашите најмили. :!::hug:

На Malesia, Fatalnata и kukla21 им се допаѓа ова.