(Според мене треба да не оставите да кажеме ние како сме задоволни од нив) Не е битно дали ќе бидам "тестерка" , дајте на други, најголем промотер бев на бејбилав но искрено големи пакувања скоро и да не начекувам во Сити Мол, секогаш е се' испразнето, па ретко и земам. Квалитетот е скроз сменет од 2016та кога ги користев за првиот син, не се лоши, ама има и подобри. Подобро да дадевте на мајки на кои им се потребни и немаат, него да не терате нас да се копираме. Истото и со кашичките.
Што е посебно кај babylove пелените: Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма. Сум ги гледала во ДМ, и баш сум и спомнала на снаа ми да ги испробаме за внука ми, зошто има пробано неколку видови на пелени и ми се жали на сите дека нешто им фали, едните предебели, другите претенки, па пропуштале и баш би сакала овие да ги пробаме. Јас лично сум опседната со производите на ДМ, особено од Алверде ама бебешки производи уште немам пробано, ама не се сомневам во нивниот квалитет. Се надевам дека ќе ни се посреќи за Миличка.
Супер се ги користев на почетокот. После изгубив нерви бидејќи ми е далеку дм и паркинг тешко се наоѓа,а сум отишла специјално за таа намена и нема на залиха од таа бројка Ако јас земам награда ај по една година пауза ќе им дадам втора шанса
Премиум пелените од ДМ се посебни поради тоа што се меки, не протекуваат дури и по 12 часа, имаат интересен дизајн, и се тенки што ми е многу битно. Секогаш кога најдам - купувам. Посебно кај babylove пелените е тоа што имаат: Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Омилените нежни пелени за осетливата кожа на мојата мила. Единствени кои не пропуштаа, не ја нафрлаа и многу фенси, слатки дезени Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма. Ги обожаваме
Премиум пелените од ДМ се посебни поради: Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Се сложувам подобро да се даде на самохрана мајка на форумов или ете некои кои не можат да си дозволат. Познавам такви сум ги читала овде на форум, незгодно е да тагнуваме се надевам ќе направат промена во наградната игра за да можат да се пријават самите и некого да израдуваат...
Што е посебно кај babylove пелените: Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма
Премиум пелените од ДМ се посебни поради: Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма. Да напоменам ние си го користиме адаптираното млеко на баби лаф и сум задоволна ни грчеви едноставно супер. ГОЛЕМ ЛАЈК
Јас почнав да ги користам сосема случајно пошто мајка ми за во болницс ми ги купи пробно ама останав на нив. Покрај цената штп ми се свиѓа и е доста приступачна, јас до сега не сум имала проблем со протекување и алергии. Јес да преку ден ги мењам пелените на саат ипол па немало прилика да протечат ама во неколку наврати кога била заспана малата преку цела ноќ сум ја оставала со несменета пелена и утрото била сува. Спецификациите не ги знам за да правам копи пејст кажувам мое лично искуство и немам намера да ги сменам. Почнав со xs, сега сум со 1 и особено ми се интересни овие со кецот дека се шарени и имат зајче кое покажува што иде напред а што позади од пелената. Морам да признаам едно време беше проблем да се најдат xs-от низ продавнициве (зборувам за Скопје), знам маж ми и татко ми ровареа низ разни Дм продавници - Сити Мол, Џамбо, Тафталиџе али како преминавме на кецот не сме имале проблем да ги најдеме. Меѓу другото користам и други бебешки продукти од оваа програма и досега сум презадоволна. Особено сакам да ги издвојам шишињата за млеко. После цело месечно мачење со протекување на млеко од шишиња на Чико (демек поскапи и познат бренд за бебиња), случајно купив од Бејбилав за некоја смешна цена од 115 мкд и се препородив. Капка и нема истечено додека пие што не беше случај со Чико- пола млеко и се лизгаше од устето и никад не бевме сигурни колку милилитри има испиено. Така да од мене производите на Бејбилове имаат thumbs up и планирам да ги користам се додека и одговараат на малата.
Школски не планирам да препишувам Ги користиме, и ок се. Посебни (за мене) се заради ластичето, заради тоа што се широки, тенки и сигурни. Ете затоа.
Најубаво е со свои зборови. Јас ги користев за првото дете па продолжив и со второто.Мене ми се супер дека се тенки и не ми пропуштаат а пред се не му се вцрвенува газето. Летно време ги користам за во вода кога сме на базен.
Школски одговор Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма. Би додала само дека 7 месеци ги користиме, во текот на ноќта не и менувам пелена, ниту еднаш не се случило да пропушти.
Посебно кај babylove пелените е: Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Ние ги користиме бејби лав од бебе за синчето, со нив прозборевме, научивме нови животни, сега се учиме сами да ги фрламе. Растеме со нив, за кратко и ќе се разделиме. Очекуваме уште еден батко и пак се спремивме со истите пелени, истите производи од кои имаме позитивно искуство. Нас ни се единствени, непроменети скоро две години иако често jumbo паковањето го нема по продавнициве и иако поскапо ни доаѓа единечно паковање ние сме им верни на babylove Меѓу другото, посебо кај овие пелени е: Неверојатно меката внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Се решив да ги користам за близнаците и секогаш или бројче нема или мала залиха па оди по дуќани барај кај има.Вработените неможат да видат состојба или не е точна.Па пред да трганам да купувам прво ѕвонев кај ги има зашто повеќе кутии ни требаа и на крај се откажав.После 1 година се решив за бејбилов млеко за над година и пак исто кога го има кога го нема или мала залиха.Истиот проблем беше летотово и за пелените за во вода.Јавувај се сегде никој незнае количина или има одиш нема така да колку и да се добро и квалитетни сепак менаџирањето вие лошо.
БејбиЛов првиот избор за синко. Симпатични, лесни за користење и менање. Економичен избор за првпат родители а паметен избор за секое наредно детенце. Ги препорачувам на секој во комбинација со останатата линија БејбиЛов за нега и заштита на вашите најмили.