Не те зезам! И може да ги искористат текстовите со кашичките и со пелениве, статија да стават на сајтот Тие што сакаат да ги тестираат, како да пишат за пелениве кога не ги пробале.
Најјака е! Особено со скокоткањето ме изнасмеа Уште од Поддршка си ја знам, драга ми е и интересна. @Fallen.Angel Не се зезам, треба да те наградат пак
имаше уште, ама ова најтазе е едит. И да, треба да се наградат овие со вакви постови, не копи пејст без врска
Премиум пелените на Babylove имаат доста предности што ги прават посебен и оригинален производ. Пред се имаат голема удобност, меки се, практични и растегливи. Овозможуваат брзо впивање, штитат максимално од протекување и даваат чувство на сува кожа што е многу, многу важно...И особено ми се допаѓа што не се груби, тешки и дебели пелени... Секогаш ги препорачувам!
Babylove пелените се посебни по следниве карактеристики: Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за мБ Јас ги користам уште од првиот ден кога се роди мојата ќерка.Сега има 4 месеци и други пелени не сме пробале,затоа што немаме потреба бидејќи сме презадоволни од Babylove : тенки, меки , пријатни за бебешката кожа-никогаш не ја изиритирале, не ни пропуштиле..
Нема да филозофирам а и да ги копирам причините едноставно ке ви кажам мој впечаток. Не ми ја зцрвенуваат Не и се собираат Не тежат Не оди како да има камион мегу нозе Ултра тенки а богами и ултра апсорбираат Топ дизајн на цртежи секогаш реагира на нив А го обожавам и моментот на мегу број Јамбо пакувањето ми е закон и тоа што внатре е поделено на 2 кеси да не морам да го отворам целосно (исто како што е со babylove формулата млечна ) ептен е многу добро А и најважно цената е ептен прифатлива П. С реков нема да филозофирам
После пробување на многу видови на пелени пробавме Baby Love, нема споредба мекоста, не пропуштаат, фини ластичиња и преубави шари низ нив. Цената е супер за поволностите што ги нудат
Premium пелените од dm марката babylove може да се најдат во големини од Newborn XS па сѐ до XXL. Нудат неверојатен комфор при носење, најдобар квалитет и оптимална заштита, а притоа се неверојатно меки за детската кожа. Што е посебно кај babylove пелените: Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Што ги прави посебни премиум пелените Babylove од DM: Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Неверојатно мека внатрешност и надворешност; Мека и нежна странична заштита од протекување; Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
Премиум пелените од ДМ Посебни се поради : *Неверојатно мека внатрешност и надворешност; *Мека и нежна странична заштита од протекување; *Долготрајна заштита благодарение на двојното впивливо јадро со што се овозможува сигурна и брза апсорпција и долготрајно чувство на сува кожа; *Ултра тенка прилагодлива форма за максимална слобода на движење; *Практичен и удобен систем за закопчување – повеќекратни лепенки и супер растегливи материјали за оптимално-прилагодлива форма.
А ние шо ќе сме нови мајки, што не сме користеле пелени и што сме во дилема кои пелени да ги земеме, како да учествуваме во играва? мислам дека соодветни тестери се тие што не пробале до сега од производот.
Јас сум особа која "паѓа" на убаво запакуван надворешен изглед, babylove токму тоа го имаат, интересен дизајн и симпатично пакување. Меки, нежни за бебешката и детската кожа, со широки ластичиња и најважно непропустливи. Секогаш ни биле меѓу првите при избор на пелени. Сето ова ги прави овие пелени посебни
Ви благодариме на сите за споделените искуства и карактеристики за PREMIUM пелените од babylove. Избрани се следните добитнички: @IChika @elcezelce @Mia Fuentes @SuperGirl24 @MinnieM Неодложно ќе ги контактираме за достава.
Ооо Фемина благодариме од се срце јас и бебе Крофна. Ептен пријатно ме изненадивте. Да добијам еднаш и јас нешто повеќе од 80 денари на грепка.