Сити бепчиња се среќни бепчиња, нели? Ставајќи го во фокусот задоволството на најмaлите, со нашите партнери од dm организираме нов giveaway за сите мини-феминки/феминци. Бидејќи, како што велат од dm, „ЗА НАШИТЕ НАЈМАЛИ ГО БИРАМЕ САМО НАЈДОБРОТО“, подароците се составени од неодоливи овошни кашички од babylove* – специјализираната марка на dm за бебиња. А за да учествувате, едноставно споделете што е посебно кај овие кашички и зошто ги сакате, па ќе имате шанса да им ги засладите оброците на вашите малечки со квалитетни кашички. Најсреќните ќе бидат избрани в понеделник, на 8 Март. *Напомена: Кашичките кои се доделуваат се наменети за бебиња над 1 година.
Овошните кашички ни се составен дел од појадокот, овие кашички ни се едни од омилените, погодни се и практични за оброк или ужина кога сме излезени. Моето дете ги обожава само тие со кокос не ги пробал сеуште
Нашите омилени, син ми ги обожава никогаш не одбил ваква кашичка, практична и најчеста ужинка кога шетаме
Единствени кашички што ги јаде со мерак и за кои не се потребни пеење песни, кажување приказни или било какви анимации за да се најаде Кога би бирало тоа,сите три оброка би му биле "кашички на стискање"
Имавме периоди кога вадеше заби буквално само на овие кашички и палента живееше. И тоа само од брендот на ДМ и никои други не ги прифаќаше. Сега е веќе голема има цели 2 години, но се уште кога сме излезени, во кола или се шетаме со точакот и е омилена ужинка и вкусно освежување.
Посебното кај нив е тоа што се природни и прекрасни и мојте внуци ги обожаваат , а имаат и одлична цена па се надевам дека и моето детенце за 4 месеци ќе ги сака многу бидејќи е сеуште мало.
Sin mi gi obozava, a sega veke i kerka mi, a da bidam iskrena i jas gi probav . Prekrasni se i odliicno resenie za koga sme nadvor.
Вкусна ужинка за дома и надвор кога се шета. И двете деца ги обожаваат, секој ден барем по едно се ручка.
Вкусни, практични, пристапна цена, синчето ми ги обожува ( што е ретко за купени кашички). Презадоволна сум од брендов на ДМ. Многу нивни производи користиме.
Ние сме малку поголемки (4 години и 2 години), но ДМ овошните кашички ни се прв избор за ужинка веќе со години. Малите ги обожаваат, а мене ми е најбитно што се огрански и без додатоци на шеќери и адитиви. Малку е проблем што немаме ДМ во нашиот град, па затоа секогаш кога имаме можност правиме залиха за подолг период, или и порачуваме на тете да ни набави.
Пасти ги викаат моиве ѕверки обавезна ужинка се. @WildMk ако добијам јас, пола за твојата ѕверка идат
Посебно кај овие кашички е нивните одбрани органски состојки и секако тоа што сите кашички и закуски се прилагодени за возраста на најмалите. Правени без додатоци што е многу битно. Ги сакаме затоа што се вкусни, тоа го докажуваат најмалите кои што ги обожаваат, а и секаде каде што има мало бебе ни се прав избор.
Ги обожава, вкусни, практични, природни, полни витамини... Посебно за погодни за прошетка и брза здрава ужинка. Мојава уште ги сака има 3ипол, а ги пие од некаде 7 месеци.(според возраста на кашичката нели)