Ако некој е заинтересиран за купување на мало водно желче (црвеноушесто) + аквариум нека ми пише, старо е 2 години но уште е мало.
seuste sakas mace? imam skroz bela princezicka poluangorka od 2,5 meseci. moram da ja podaram oti patuvam.
Не верувам дека би нашла на подарок,но завчера имаше објава за напуштен во Маврово. Да ја побарам објавата ако сакаш.
Здраво, би сакала и тука да објавам неколку слики од мачиња кои се подаруваат. Шаренките се женски, а портокаловото е машко и стари се околу два месеци. Доколку некој е заинтересиран нека ми пише. Локација Тетово
Девојки, заради склоп на околности се подарува машки златен ретривер. Има 3 години, кастриран, чуван е во стан, односно во домашни услови. Доколку некој би сакал да го чува во екстра љубовна атмосфера, пишете.
Се подарува мирно, питомо маче - сијамка, со хигиенски навики, чувана во домашни услови, со прекрасни плави очи, се одзива на нејзиното име Миа и обожава да се гали. Се подарува исклучиво на луѓе кои се сериозно заинтересирани и кои би ја чувале во домашни услови. Контакт: 072 248 487, Кате
Decki koj e od Skopje i saka da vdomi kucencava za zal se frleni taka i ostaveni na milost i nemilost... Nemam kade da gi vdomam pred malku gi vidov ako nekoj saka i moze da vdomi neka mi pise...