Подготовка на она што ќе се носи наредниот ден

Discussion in 'Мода и стил' started by Breezy, Apr 16, 2012.

1. ceca-1

ceca-1 Популарен член

И јас ретко од вечерта,најчесто сабајлето кога ќе станам...

2. Li..Na

Li..Na Истакнат член

Студент сум , и секако дека ја подготвувам облеката уште од вечерта, да не не се чудам 1 час што да облечам утрото :lol: :lol: :lol:

3. charliee

charliee Истакнат член

немам многу време на располагање да зјапам во плакарот со саати наутро па навечер пред да легнам се си местам а ако нешто заборавам и дури и во сон да ми текне станувам и го местам зашо до сабајле кје ми одлета мислата.многу ретко да ме изненади времето па да сменам облека сабајле.

4. owi

owi Истакнат член

И јас од вечерта местам што ќе облечам.
    Ако ми е премногу мака или ми се спие , само ќе испланирам што ќе носам и утрото само станувам, земам и се облекувам :)

5. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Најчесто од вечерта комбинирам што ќе облечам наредниот ден, и навистина е поубаво така, според мене.
    Секогаш кога нема да искомбинирам од вечерта тогаш утрото правам хаос, некогаш баш тоа што сум замислила не можам да го најдам, па треба да смислувам нешто друго. А вака, кога ќе искомбинирам од претходниот ден, тогаш се оди побрзо и си заштедувам и време. :)

6. She.e

She.e Активен член

Не се подготвувам вечерта.Насабајле станува отварам плакарот едни фармерки,маица која ке ми фати око,дуксер..Се облекувам и тоа.Никогаш не сум се пдготвувала за наредниот ден,мислам дека е беспотребно трошење време,а јас сабајле за 15 мин сум спремна,набрзина се облекувам.

7. ocila

ocila Истакнат член

Сега почнав одвечер да се спремам да си вада, облеката и можам да кажам дека така заштедувам 5 минути..