@VIKTORIJA 1 cestitam! So lesno! Ke ja iskoristam prilikava da vi kazam deka vcera vecerta go povtoriv testot...vtorata crtka veke e dosta vidliva, no sepak ne tolku jaka kako prvata crticka koja odma se pojavuva. Ama mnogu podobro se gleda od prviot pat zdravje, od ponedelnik nekoj den na doktor. Se nadevam deka nareden mesec ke ima eden kup pozitivni testovi sekogas ke vi sum blagodarna za seta poddrska sto mi ja davate! Za seta nadez! I za site utehi! Ama bas za se! Mnogu mi znaci ova drustvo. Zlatni ste site
@VIKTORIJA 1 i @Kristula cestito!!! I povlecete ne so vas vo idnina site nas sto od se srce si ocekuvame 2//.
Бев кај матичната и ме гледаше на ехо виде задебелен ендометриум ама не виде сакус било рано. ДА одам наредната недела вероватно покасно сум забременила. Во минатата бременост веднаш се виде на ехо и си викам па сигурно и сега ќе биде така.
Јас пред малку направив тест и ми излезе негативен, не правев сабајлево бидејќи немав дома, а се' уште немам добиено, нити пак имам симптоми за добивање....ќе почекам неколку дена, па ќе го повторам
Честитки @Kristula и @VIKTORIJA 1 уживајте сега Jaс да си се пожалам дека ми дојде ,,гостинката,, и тоа ме разбуди сред нок
@*sisi* нема правила.На мојот сакан сестра му двете деца ги има направено еден ден или два после мензис,така да никогаш не се знае кога среќата ќе затропа на врата,дај Боже да и исто и со тебе
@*sisi* Израчунато ако ти е 13ти ден,а да си имала после тоа одма се е можно..Нели вгнезувањето е од 7ми ден до 12ти,така да....се е можно
ne srcka imav pred toa znaci odma 1den posle menstr.znaci mene mi dojde ovoj mesec na 6.ne mi se veruva deka ima nesto oti imam abortirano
Dzabe ne se nerviraj,zeni so mnogu abortusi imaat deca.Nie ovde ne sme abortirale namerno pa uste nemame deca.Zakazi si gi site pregledi kaj nekoj podobar doktor da ne imas slucajno posledici od abortusot i opusti se.Premnogu si preokupirana so toa sega medicinata ima lek za se.Pozdrav i ti posakuvam sto poskoro bremenost.