Dali utre ako napravam test e dovolno za da pokazi nesto? Prviot vo sredata go pravev.. Prijatna vecer i so lesno na idnute mamicki
Na 15ti trebase da dobijam, a od testot imam ponazad staveno slika, mislenjeto na nekoi feminki bese deka ima epten malku bleda linija
Аа извини, сега се сетив. Епаа ако имало бледа линија има бебнце. Повториго тестот утре и чекаме сликааа
Hahahah togas nema sto! Na site rakcinja da ni e so srekja! a i na ostanatite mesecov! Cestitki viktorija!!! Lesna i ubava bremenost da si imas!
Jas mnogu piev kafe se do pred da doznaam deka sum bremena mi bese nevkusno nekako...I eve seuste nemozam da go pijam...
Kaj mene na 8 den mi bea 11mm,na 11den bea 17,vcera na 12 den mi bea 18,vecer inekcija ponedelnik rano inseminacija.
Luge od sto e mozna epten jaka bolka vo dolniot del id stomakot vo pravec na popokot.Vcera nisto ne mi bese normalno si funkcionirav koga dojde red da imame odnosi mislam ke se seknev od bolka i normalno prekinavme zosto nemozese da izdrzam i taka lezev 20min vo krevet bidejki sekoe dvizenje pretstavuvase bolka.Da ne e nesto seriozno???
http://forum.femina.mk/threads/Болки-во-стомакот.1199/ @*sisi* еве ти тема за таква болка, повеке причини ...
Не знам дали да се пријавам за два дена каснење, или ич да не го полнам форумов со мои пораки. Не знам зошто ама сум многу разочарана, до времево ќе да е. Имам некоја тапа болка, како да иди вештерката
Mi tekna sega da vi kazam nesto. Posledniov pat vo januari koga mi zavrsi ciklusot, a i prethodno vo dekemvri, stavav 5 dena po red tampon so kantarion maslo. Nemase nekoja posebna pricina za ova. Edinstveno zaprimetiv deka poslednite denovi od ciklus em imam iscedok em posle tusiranje se osekav mnogu suva dole. Si vikam ne moze da steti. Doma go pravev masloto uste letoto. Sega mi teknuva deka bas so mm zborev minatiov mesec okolu toa, deka veke ne me pecka, ne me cesa, nego onaka bas prijatno se osekav. Sto znam...mozebi imase vrska. Ma da prvenstveno mislam namaluvanjeto na stresot igra uloga. So sreka na site
Fala mnogu i tebe ti posakuvam uspesna inseminacija,da kaj tase vo ponedelnik zdravje,sega primiv choriomon inekcija.