Denes mi se pojavu brunka kaj ustata,obicno mi se pojavuva pred da mi dojdi.Me interesira dali moze da se pojavu brunce kako simptom na bremenost? Imam uste 11-12 dena do ciklus
Sisi, moite simptomi sekogas pocnuvale edno 7-8 dena pred datumot. Znaci od brunki, mrsno lice, mirsna kosa, do osetlivi gradi i grcevi na jajnicite. Taka bese i ovoj pat. Znaci sive ovie godini otkako probuvam za bebe bile ovie simptomi. Taka i sega. Bas pisuvav tuka deka kaj i da e cekam da dobijam, ama ete ne dojde zborot mi e, bukvalno isti simptomi od denot koga ovekuvav ciklus, pa eve se do sega, dve nedeli ima od pozitivniot test otprilika, recisi isto se osekam kako kaj i da e da treba da dobijam. Ne se optereruvaj. Tolku rano sekako ne moze da znaes. Plus spored plodni denovi, moeto dojde posle niv uzivaj narednive denovi! So sreka
срцки сакав да ве прашам нешто , сакав да му купам на маж ми витамини за подобрување на спермограмот ,, и општо за да му се зајакне имунитетот , кои витамини треба да ги прима ? ги има како апчиња поединечно .. или некои апчиња што ги содржат сите .. да ми препорачате ? бацки
Da, mi se pojavija i toa bas na onie mesta sto mi navestuvaat dobivanje. Zatoa ti vikam, opusti se kolku sto mozes @ANGIE1 mozes da mu dades kombinacija od vitamin e, c, b kompleks i selen i cink jas bas mu davav na mm poslednive dva meseca. Mozebi i toa pomogna. Sto se odnesuva na apcinja bas za podobruvanje na spermogram, onie sto se kako kompleks od vitamini, ako ne se lazam imase edni spermotrend. Ne znam dali moze taka da se kupat ili treba recept. Mislam deka bea i malku skapi. So lesno na site
Mazot mi pie spermotrend,selen,cink,magnezium,oligosel,femibion,bkompleks,E,C,jabolkov ocet i med so jatkasti plodovi.
девојки ова кај мене пред два дена што имав само една капка да не било имлациско или како се викаше сега повеке нема ништо само половините ме болат и градите ми се подуени а не ме болат ке полудам незнам што да мислам а вчера требаше да добијам
не сум направила се плашам во четврток имам закажано на доктор ке ги носам резултатите од хормони само се исплашив од што друго може да се случи така збунета сум
Би сакала да слушнам ваше мислење... Одам на вежбање, во консултација со генокологот, воедно се обидуваме да зачнеме. Ми се случува кафеав исцедок на 9ти и еве на 12ти ден, и двата дена за време и после тренинг. Два месеци паузирав, го немаше... Ме фаќа паника, знам дека многу веројатно е овулација, но зошто и завчера и денес пак?? Некогаш ми е страв да не сум тазе бремена, не кревам тешко но скокам, стомачни правам, сепак е тренинг...
Можно е и ако се преморуваш. Мене така ми се има случено додека вежбав. Но, сепак би сакала да не сум во право и да си бремена.. Среќно.
И јас од тој пусти страв престабав да одам на тренинг,а си вежбав редовно аеробик и пилатес.Во принцип се вика дека ако организмот ти е навикнат на вежбање,трчање со години уназад,не било проблем за бременост,ама ајде де пуста психа.
леле дај боже да си во право утре ако можам да купам ке направам тест ако не во четврток сум на лекар ке ви пишам до кај сум
Искрено се сомневам дека од еднаш после цикчис се фатило, но ете општо ме фати паника, што ако некогаш бидне а јас не знам, па си се напрегам со вежби...