Фала мила, само престанав да се самосожалувам на време и да си правам филм секој месец дека сум бремена, оти тоа психички ме убиваше Јас имам уште 2 месеца, на мое место во Труднички сакам минимум 5 да дојдат
Кажи нешто друго за пиење освен чај, не можам да пијам чај, гаден ми е, од 2 голтки не сум успеала да се напијам повеке.
I nie se obiduvame 3god. I pokraj site problemi po doma megu nas glavno potiknati od majka mu bidejki zenata ocekuva vnuk po priroden pat a toa potesko sega za sega se trudam da smiram situacija. No ne e vazno toa. Vazno e da ne se razocaruvas i otkazuvas. Faza e ke ja prebrodite. Site imame teski periodi. Eve nesto za motivacija mene licno mnogu sto me izraduva. http://kurir.mk/scena/poznati/foto-...rilitet-se-porodi-popularnata-turska-akterka/
Ajde stiskame palci mene treba spored denovite na ovulacija do 1 vi da mi dojde, ama periodot mi e mnogu stresen I so nervozi I placki neznam Dali ke se fati nesto
и јас не сум кој знае колко вљубена во чајот на сила го пијам така сум прочитала и веке подолго време пијам зелен чај без шекер многу е грозен за пиење ама добро се осекам кога ке се напијам
Јас фемисан А капки пијам, меѓу другото влијаат и на зголемување на плодноста. Ако ништо друго бар овој месец менструалните болки ми ги ублажи.
и јас ги пиев една година освен менс болки ништо друго не ми помогнаа незнам колку шишиња имам испиено може тебе ке ти помогнат
ке пробам некое време па ке видам ефект дали ке имаат на мене ... претежно ваквите хербални лекови се само реклама ама ајде, ништо не се губи да се проба
Женички дали некоја од вас или од ваши блиски има искуство со мачина трева за останување бремена??? од една пријателка братучедка 3 год. се бореле за бебче и кажале да пија од оваа трева и следниот месец останала бремена ...сега побарав на гоогле а видам што пишува и прочитав позитивни одговори.
Zenicki imam edno prasanje koga imate ovulacija imate li golemi bolki vo jajnicite jas od sto imam bolki ne mozam ni da se dvizam ne sum imala vakvi bolki do sega ama poslednite 4-5meseci mi e taka?
Од декември наваму, веке 3ти месец и јас ги имам истите, значи превише боли, до степен да не можиш ни да свиткаш ни да исправиш нога. Тогаш и кажав на матичната, рече дека одвреме на време е нормално да не е секој месец, ама ете се појавија и наредните месеци. Понеделник сум на контрола па ке видиме шо ке ми каже.
Мислам дека ова бабини лекови што ги правиме , лекот со мед и јаткасти плодови , разно разни чаеви (за пиење и за парење) па дури и метли што прочитав тука ,, сите си помагаат на свој начин , нема штета од ниеден чај и од ниеден лек но кај секого е раззлично ,,, знаеме на некој помогнале во забременувањето а на некои ич не влијаеле ,, така да не е лошо се што може да се проба ,,,
немам надеж. секогаш е така кога повеке се надеваш повеке се разочаруваш и сега незнам како да се смирам и да престанам да плачам
Немој да престануваш ,,,, ПЛАЧИИИ ПЛАЧИИИИ дур ти излезе сето лошо што го чуствуваш ,,, исплачисе ,,, искрено јас од кога ќе се исплачам ,,, бришам солзи станувам и викам ај од почеток месецов .... овој месец што се не ми се деси ,толку сум напната нервозна овој месец ,,, ми иде да убиам некој ....