@stejsi2005 @mihael4e<3 Фала што ме мислите душичкиЕве ме и мене ,денес по гости Срекен нека ни е празникот .. Јас уште немам добиено .Деновиве само спијам и само јадам ..Чудно се осекам овие 2 дена . Утре правам тест и од самата помисла мнг гадно чуство ми надоага ама морам страв ми е ....
Da srcka, ama znam deka nema nisto kaj mene. Bidejki piev antibiotici almacin, i ciprinol pa 100% od niv mi kasni... Ajde ti da ni se pofalish
Чекам со нетрпение,ептен ќејф ке ми напраиш,така ете те осеќам како да те знам цел живот I @Bebulleee исто ...Јас овој и нареден месец сум сама без саканиот,па затоа посакувам да не биде празен овој месец,да има убави вести во што поголем број.
Vcera sto imav temen iscedok, edna linija na vloskata i tolku. Deneska nemam nisto. Dosega vaka ne mi bilo. Ako ne dobijam normalno utre ke odam kaj doktorkata
Искрено месецов сум многу либерте во мозокот. Дали ќе ми дојди или не! Ovој месец со душа чекам да ми дојди и секако, да одам на фоликули мерење. Па можеби затоа, иначе ќе ве трујав тука хахаха
@stejsi2005 фала ти мила . Кај сите ке дојде тој ден да се радуваме ... само трпение . Фала ти на поддршката. @Bebulleee нема правило ако треба да се фати ке се фати ...од кај знаеш и јас месецов баш брв опуштена,се до моментот кога поминаа 5 дена како касни Тест купен ,утре ваљда нема да се исплашам и да не го направам . @caci002 не сум запознаена со случај како твојот ..не би знаела да ти кажам Дали некој од веке искусните може да ми каже дали кога останале бремени немале никакви симтоми ?
Ни сo првoтo ни сo втoрoтo немaв симптoми oсвен мaлку пoдуенкo дoле кaј бешикaтa и вoдест исцедoк СРЕЌНO
Se e individualno srcka, ko ostanav bremena nemam nikakov simptom tek ko pocnav da povrakjam mi zapali klikerot deka mozhebi ima neshto.. A nekoi pak imaat grcevi vo jajnici, matka .... Utre test ke pravis??
Да морам , во среда одам на пат .Па ако има нешто да откажам да не ризикувам . Ме фака страв од самата помисла на тест .Фобија имам ...
veda zosto da se plasis, pa duri i da patuvas ako e blizu nekade vo smisla da ne e mb neprijaten pat, ako e udobno za patuvanje i nema nekoja drasticna razlika na vremenska zona i na klima mislam deka ne treba da se opteretuvas so toa..zemi napravi si go testot i izraduvaj ne site ovde a potoa moze i da proslavis na patuvanje
Чудна меенструација имав и покрај примолутот, еден ден кафеаво кај што престана па два дена црвено и еве сабајле кафеаво и сега немам ништо. Не знам што да мислам, едвај чекам да видам што ќе каже ендокринологот во среда. Сепак мислев дека после испиените хормони ќе добијам нормално и 5 дена дека ќе трае. Заклучок за џабе пијам хормони.
Далеку е одам во Франција . Бидејки имав спонтан пред 1 година не би ризикувала да патувам а да сум во рана бременост . Плус од работа одам и знаеш како е станувам во 8 и вечерта во 8 се прибирам . 7 дена ке бидам ... Мора да се направи ама и време е нема да чекам вака @babyhope @bokace да не треба подолго време да ги пиеш хормоните за да има резултат ? Штом ти ги дале како терапија не се за џабе .
Jas mislam primulut i endometril se najlosite tableti na svet.. licno so primulut mn loso iskustvo imam..