Izvini mila ne znaev, tocno deka ne treba da rizikuvas..daj boze bebce sea, rabotata mora da ceka.. te guskam i so sreka..a i biznis patuvanje ne e loso sa propustis vo vakov slucaj, jas mislev po relaksirano patuvanje so bliski..
Секогаш кога пиев од хормоните добивав убаво, сега ми е вака. Кога бев во Гак за хистероскопија сестрата ми кажа од 2 ден да пијам микрогинон и ги пијам, дали тоа е резултат незнам. Стигнав до 5тиот ден со примолут и одма утре дента потече кафено. Грозно се чуствувам. Дури и градите ми отекоа Сега пијам терапија за тероидна, холестерол, инсулин и тој микрогинон. Во среда може и да има уште апчиња незнам ќе видиме. Иначе левата рака уште не ми помина од боцкањето лошо изгледа и тоа.
Јака сум Се ке направам, ме кочи малку хистероскопијата но упорна сум побрзо да заврши. Иначе се одлучивме инвитрото да биде во Newborn кај Трајковски, но здравје да средам прво другиве работи и да замрзнеме сперма па ќе биде и тоа. Долго чекаме, тежок пат одиме но се гледа крајот. Трпение спасение
и јас да се пријавам за недобивање на 20-21,ако дојде наредниот месец инсеминација, ако не дојде уште подобро
Zenicki moram ovde da pisam, se nadevam deka i brzo kje mi vratite... Posle pienje na Dabroston, posle kolku vreme dobivate? Na 15ti Jan dobiv so Primolut nor, a sega ovie mi gi prepisa maticnata, ama 10 dena gi piev, taka i mi rece, zavrsiv so niv zavcera, nemam uste menstruacija :/
Јас добив после 4 дена од коа ги прекинав, докторката ми рече недела време после прекинувањето е максимумот, така да имаш време за добивање Инаку јас би требало да добијам за 5-6 дена. Е сега овој месец не ми е поволен за бременост, а и само 1-2 пати имавме однос после циклус, значи во неплодни, после тоа не ни можев, и не би требало да има нешто. Е од синока почна нешто да ме копка. Не верувам во соништа, али толку реално ми се виде целата ситуација. Сонував позитивен тест, па велев дека не е можно, па страв за состојбаата на детето, па консултации со доктори дали би имало последици ... Ама буквално цел филм поврзан со ситуацијата ... а не ни размислував многу на темава изминативе недели па да ме тепала психата..
Fala ti, ja mislev deka slicni se kako promolut nor, so niv odma posle prekinuvanje dobiv, a ovie 10 dena gi piev, 2 dena skoro pauza i nemam i mislev ne e normalno..
Жени јас ке се пореметам начисто , Сабајле направив тест . Се појави една цртка | после некое време како се сусеше делот за другата цртка се појави но беше ваква ---- (ставам повеке цртки за да ви доловам ) и како поминуваше време таа цртка се продолжи и на другиот дел кај што беше другата цртка | А бе ке шизнам -----|-- вака некако изгледаше . А бе ке си пукнам незнам што да мислам .... Ве молам за мислење ... Според мене мислам дека беше неправилен тестот .... Help....
VedaG10 mila, napravi nov test, i mene ovoj tvojov mi lici deka e nevaliden...c c c na celiot stres pa i nevaliden test... ajde pustame mnoooogu srekja
Self Clear секогаш тој го правам . А бе знам дека бледа цртка значи нешто ама оваа беше наопачки место две вертикални имав една вертикална една хоризонтална . НЕ бе каков малер сум само мене ова може да ми се случи ... @Libra88 уште толку ме стави во мисла ... незнам што да мислам . Наопачки бе ми искочи сега ми е смешно