197.14 Ke ve izvestam sto ke vidat na 4D-to. Od >3 ti posakuvam i kaj tebe da izleze ubavo i sto pobrzo da se raduvas
VedaG10 ako e nad 5 ama nekoja mala vrednost pokazuva biohemiska bremenost spored tabela nad 5 e bremenost no vo stvarnosta ne e taka tolku mala vrednost moze da pokaze i od nekoja hormonska terapija ama vo najgolem slucaj se raboti za biohemiska bremenost
Првата шок дијагноза ја имавме во август - само 1 милион што е индикација за ICSI оплодување. По направена спермокултура имаше бактерија која ја лечеше со флексид. По излечена бактерија земаше мака капсули и јадеше мед со матичен млеч и прополис. Тоа е се што правеше посебно и како додаток на здравата исхрана пошто мм и онака е човек кој обрнува внимание на здравиот начин на живот уште пред да знае и спермограм што е Е сега не можам да речам дека овој пат спермограмот му е топ и не му е, ное подобар од првиот со доволна концентрација за IUI и продлжуваме да работиме на подобрувањe. Позз...
@VedaG10 Dusicke navistina se nadevav na tebe :/ Ama nemoj da se razocaruvash ke bidi, sega opustise imaj prijaten i bezbeden pat, iiiii mnogu ljubov so mazheto..
Vi blagodaram i na site vi posakuvam bremenost vo najskoro vreme, pa da razmenuvame iskustva za tekot na bremnosta i za bebuskite
Zdravo devojki!Jas sum nova na forumov,pa bi sakala da spodelam nesto so vas sto mnogu me maci.So maz mi od pred nekolku meseci pocnavme so obiduvanje za bebe.Mojot problem i misla koja mi bdee na glava e toa sto sekogas koga se obiduvame i vodime ljubov uste pred da go izvadi od mene cela sperma mi istekuva.Probav i so pernica I noze gore no zaludno.Inace sum devojka sto nema nikakvi zdravstveni problemi,tocna menstruacija,sekoj mesec ja cuvstvuvam i ovulacijata...pa bi sakala i ako moze nekoj da mi kaze iskustvo nekakvo.Vi blagodaram i Gospod so site nas neka e❤️
Здраво, ко ќе имате однос пробајте во легната позиција со висока перница под задникот и така да ти сврши и да постои малце така да не го вади одма. А ти да лежиш 1саат. Барем кај нас така успева а и doggy style успева кај нас
Fala ti mnogu na odgovor...eh covek sto se ne ke proba,no se nadevam eden den so bebe vo raka ke se smeeme na site pozi,obidi,placenja i prasalnici
Cestitki mila imaj si ubava i lesna bremenost.... pa ajde da povleces noga i site da begame od ovde. Bas me izraduva. Pozdrav te baknuvam
здрaвo феминки нoвa сум нa фoрумoт и сaкaм дa ве прaшaм нештo штo ме мaчи. ме бoли десниoт јaјник a се oбидувaме дa имaме бебе a терминoт зa дoбивaње ми е зa еднa неделa ве мoлaм aкo некoјa имaлa сличнo искуствo пoзз
dali imas nekoj drugi simptomi osven jajnikot, da tocno boli koga si bremena znaci slicni da ne recam isti se simptomite so bremenost. Pa ti posakuvam da si vides 2 crtki, inace kolku vreme se obiduvate.?