@tedi25 Јајниците знаат многу често да болат и од настинка и насобран студ. Мене лично, една недела пред циклус, скоро секогаш ме болат. Сепак ти посакувам среќа. И додека не дојде терминот за добивање, не ги анализирај симптомите, бидејќи се скоро исти. Ако почне да ти касне, тест и решено. пред време секако нема да знаеш што е.
пa немaм другo oсвен бoлкa вo јaјникoт пoнекoгaш вo дoлниoт дел oд стoмaкoт и пoлoвинaтa aмa ретки се бoлките
@caci002 Cestitki @VedaG10 samo hrabro i uzivaj vo FR jas cekam utre e denot "D" ako ne dojdi odma test pram
Здраво женски, и јас денес ви се приклучувам во групава... имам циклус од 32-34 а сега ми касни добри 10 дена...направив два теста, излегоа негативни.А перидов ми беше малку диманичен на работа а ја држев и ун диетата, и сега сум во прашалници зошто не ми иде мензис...со мм активно се обидуваме за бебе околу 3 месеци...незнам дали да направам и тест преку крв макар што мислам се релативно сигурни и тестовите?некој совет
Sreko napravi test za sekoj slucaj..vo ne daj boze negativen rezultst znaci e od un dietata..sekogas mi se poremetuva ciklusot po nea..i vo period za bebe nemoj da drzis dieti,sekoja promena na kg vlijae na menstrualniot ciklus
Ajde mila nasoberi pozitivizam i romantika vo FR,pa koga ke si dojdes ke vodis ljubov so mazeto nema da pravis bebe i tuku gledas se fatilo
Добро утро, цела вечер сум со болки во долниот дел од стомакот, и вртисе превртисе праев. Спиење нема, тетката ме разбуди сабалје, знаев. Реков само да ве известам хх
@VedaG10 NAJMILA,SREKEN PAT ZA FR ,RAZVEDRI SE TAMU,SOBERI NOVI SILI,ODMORI SE I KOGA KE NI SE VRATIS DA NI PISES ZA ROMANTICNITA FRANCIJA,TE GUSKAM
Нормално е да истекува, не се грижи. Па не може целата количина да остане внатре, секако една капка е доволна за оплодување