Da mora za tvoe dobro zasto djabe ke pravis inseminacija ako ne ti se proodni kanalite, doktorite ke ti napravat i bez hsg ama za tvoe dobro baraj si hsg da ti napravat prvo
Ako ima ednas napraveno, a nemala nekoj hiruski zafat na toj del od stomakot vo meguvreme ne treba novo HSG. Toa e za nejzino dobro. moja drugarka pravese dve inseminacii preku vrski ne i kazale za HSG, koga i pobaraa i napravi ispadna deka ima zadebeluvanje na matkata i morase da pravi laparoskopija. Dzabe ke pravi inseminacija, ako nedaj boze ima nesto sto ja sprecuva bremenosta
Ахам фала ви девојки. Сакав да се консултирам еве денеска ми дојде на 13дрн ќе одам на фоликули да видиме така ако успееме акоо не, сакам да напрвам инсеминација.
@Bebulleee ти имаш останато колку што се сеќавам од труднички, значи не ти се непроодни каналите. Мислам нема потреба од хсг во твојот случај ама најдобро со доктор. @caci002 честитки, имај лесна бременост!
Да имам останато. Ама од желбата за бебче веќе нз што да направам. П.С прекрасни сте со бебчо ако сте вие на слика
Одамна не сум пишала ама вчера сосема случајно налетав на една емисија на тв, па фино си се изнаплакав, иако ми даде голема надеж, верба и утеха. Кој има макс тв и може да врати, пуштете си ја емисијата Тунел од вчера, на мтв околу 17-18 саат. Или видете кога има реприза. Приказна на пар од Скопје што им рекле дека никогаш нема да имаат деца.
@Bebulleee фала ти душо, ние сме. Знам дека многу чекаш од тогаш, сега ми се врати ко чекаше во Плодност си пишевме тука, најискрено сакам што побрзо да се израдуваш и се да е во ред. @AngelOfArh можно е да, ако е во прашање нешто со матката.
Ама немаше спонтан Бебуле колку што се сеќавам. Во право си за испитувањето подобро да е начисто со се.
Velish neshto ako ima so matkata, a so matkata najchesto e pregrada i tuka ustvari e problemot. Kaj pregrada na matkata najchesto ide do spontan, zoshto velam da proaga niz toa. Mislam Bokache imashe pregrada, zatoa spomnav.
@AngelOfArh дур да се разбериме сфаќам што сакаш да кажеш ама кај Бебуле беше проблем со плодот. Јас за нејзиниот случај пишав, прво други испитувања се прават и мислам дека ги направи @Bebulleee