Za da prsne folikulot - tempirano. Moze no ne mora da ja primis (osven ako ne pravis iui). Obicno ja primaat obavezno onie na koi folikulite ne im prskaat i se pretvoraat vo cisti.
од моментот кога ќе ти ја стават инецијата ли? Мене од кога ќе ми стават прегнил, на 35 часа имам оваулација. Мислам дека би било идеално да имаш односи за ~34 часа, па да се случи оваулацијата и после неколку саати кога тм ќе собере енерергија пак
абе чим ти кажал така, така ќе правите. ваше е само да водите љубов замисли тоа за беше рецепт за сите болести, колку повеќе водиш љубов, толку повеќе да си здрав
Citam po forumive deka nekoi odma otkako ke ja primele inekcijata imale odnosi a mene mi rekoa posle 36 saati da ne e kasno pa da mi pomine ovulacijata
Некое искуство да ми кажете со покачен пролактин. Границите се од 5 до 35, кај мене вредноста е 66. Резултатот треба да го однесам дури следната недела заедно со тој од 13ти ден од циклус, ке побудалам до тогаш. Знам дека терапија се зема, дека праи проблеми со забременување. Се решава ли проблемот за брзо време?
Се решава со терапија за брзо. Јас за една година останав ама пролактинот ми се намали веднаш штом почнав со терапија само не ми беше погодена од почеток.
moz toj den i pol da ne stanete od krevet. pa sho? naracaj si pica zemi si neso za pienje za da ne stanuvas i kulirajte. taman u pauzi ke si naprajte muabet. piknik u krevet i taman nema da se osekjas ko na misija da si
Јaс имaв пoкaчен прoлaктин,прaвев мaгнетнa резoнaнцa и пиев дoстинекс 2 aпчињa неделнo сегa е нoрмaлен и пиaм пoлa aпче неделнo.Имaв и глaвoбoлки.
Devojki sega bev na gosti kaj moja bliska rodnina i ne ste svesni kolku mi ja utepa psihata koga mi kaza deka prvo dete ne se abortiralo bidejki podocna se mnogu mali sansite pak da zabremenam.E uste ova mi falese .Kolku ima vistina vo ova?
Jas mislam deka mnogu povekje razmisluvash na toa dali mozhesh da zabremenish posle abortusot od kolku na obidite da zabremenish.. Opushti se malku, ne si ni prva ni posledna taka trebalo da bide i pominalo ne se unishtuvaj so loshi misli Ako se e vo red i so tebe i so soprugot uzhivajte vo seksot i kje bide naskoro.. i ne misli povekje na abortusot kako prechka, sama polosho si pravish
Нема врска, не се секирај. Знам мн жени што абортирале, па сега ди имаат дечина.. Некои намерно, некои од причина.. Не се секирај. Еве и мене тоа ме штрека во глава 9 месеци скоро од абортусот (како вчера да беше)... Мора да бидеме трпеливи и да го надминеме овој трнлив пат. Денеска сум се изнаплачила ама барем ми олесна... Ќе биди верувај
tie rodninite tie se tie sto najveke ni stetat od pust zavist. pa nie spontan sto sme imale sto treba da kazeme ako e taka!? ne slusaj gluposti uzivaj si ke si dojde sve..
Taka e devojki ama nekoj toa koga mi go spomne deka nemozele pak da se zabremeni mislam epten me ubiva i veruvajte toa e posilno od se.psiha