Hmmmm jas za volkot, volkot na vrata. Sega se mislev da ti pisam lp, So placenje go zavrshiv, ama so nasmevka go pocnav denot Si uzivkam na terasa so kafence ajde bujrum Gledam eden strk se vrti tuka, pa mu velam da navrati kaj nas na kukja hahaha
Jas sum so kasnenje 2 dena... Utre mi e tret... I jas si vikam utre da zemam test... Uste od sega imam peperutki od trema...
od kako se omaziv pocna da mi docni od 28 do 30 i nekolku meseci unazad si smetam na 30dena eve deneska mi e 33den, i zatoa mi e strav da napravam test pokraj nekolku negativni testovi
Денеска е денот, ме боли левиот јајник што значи дека имам овулација, а и календарски се совпаѓа ... дај боже овој месец да е вистинскиот
Bebulle ke pocekam sekako , pa se nadevam deka pokraj mnogute razocaruvanja ovaj pat ke se izdraduvame ... no sepak na se sum spremna :/
@ssweety чекам резултати и размислувам што да частиш само нека има 2 цртки @victoria @Bebulleee така и треба позитивни мисли и уживанција ! секогаш ме смееш со твоите изјави Виртуелно по едно кафе заедно да испиеме Гледам мнг позитивни сме денес сите , така и да си останеме
Како точно може да се утврди кога време на овулација? Користите basal thermometer или нешто друго? Ако да, каде може да се купи? Инаку, и овој месец ништо.
Најточно можиш да ја потврдиш на гениколог. Исто така ко ќе имаш приѕирен секрет како белка од јајце тоа е знак на овулација. Исто така постојат и тестови како на пример Оview...
Јас секој месец ја имам истата болка само во едниот јајник на 14-15 ден од циклус, а и секретот ми е зголемен и прозирен, инаку да како што рече бебуле најдобро може да си видиш на гинеколог, ќе те види на ехо и ќе ти каже дали фоликулот е прснат или не.