Мила немој да се разочаруваш се ќе си дојди на свое место ...ќе дојди и тој ден кога ке се издрадуваш .... Јас 2 години секој месец се соочував со таа менструација и по 2 години ги видов двете цртки .....секој месец нова надеж
Мислам дека сека те поздравуваат сите жени од форумов заедно со своите ''намачени '' сопрузи..... Уште еднаш- имај школска и убава бременост.
ti blagodaram mila... Ima be srekja ovoj mojov... So samoto toa sto me sretnal mene za prvoto terav taka, se nadevam i ovaa ke bide lesna..vi posakuvam i bremenost i poragjaj kako moite... Za poragjajot se mi bese do glavata.. Nauciv od tuka da gi pominuvqm bolkite... A za toa mi pomogna doktorot sto me poragjase
Ке може ли сега сите ние чии намачени сопрузи ја имале таа НЕсрека да не сретнат баш нас....да си се гушнеме...
Nemoj taka... gospod za site nas misli... Ne ne zabirava... Nekoj povekje na drugo go stavil vo iskushenie i maka... Znae sekoj kolku moze teret da mu drzi grbot... Ne e se taka lesno za se kaj site samo verba
@kateto123 Кажи си полесно ке ти биде,и ке имаш така со кого да разговараш. Мислам дека ке те разберат бидејки тебе најтешко ти е во овој случај .....
@kateto123 Ti si najhrabra so samoto toa sto imas zelba silno posakuvas beblace, minuvas niz se i seshto.. Ti si hrabra!!! Site tie treba da ti se poklonuvaat za se sto pravish!!!
I jas dve godini ocekuvam deka ke ima nesto posebno ovoj mesec bev stimulirana so klomofen i pregnil i ocekuvav posto no gradite ne me bolea kako pred dobivanje mislev konecno no nisto
Ke bide milicki, ke bide!!! Mora da bide!! Sekogas koga zivotot ke ne kutne Na zemja, stanuvajte brzo I poispraveno I prodolzete da cekorite sigurno kon celta iako ima solzi vo ocite...