1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Valentina888

Valentina888 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2016
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    3.280
    :hug::hug::hug:

На s1a1n1d1r1a1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. babyhope

babyhope Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2015
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    986
    И јас треба да (не)добијам наредната недела,таму 19-20,одвреме-навреме имам некои пецкања во јајниците и градите ми се малку осетливи, инаку имаш право за бубачките :) тие денови и јас се шекнувам :) :)

3. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    jas zirkam u temava te pratam do kaj si :D

4. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    еее и јас сум истите денови .Вчера мнг ме стегасе доле кај јајниците, ама може дека исфорсиравме секс викендов како на норма хахахахахахах .Ке видиме што ке биде ...

На Lavica26, gabimama2 и babyhope им се допаѓа ова.
  5. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    Јас сум блиску за 4 дена треба да не ми дојди... Сношти ме наболувааа јајниците за време на однос кај да сум тука сум хаха...

На babyhope му/ѝ се допаѓа ова.
  6. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    До нигде :) Мерев фоликули .на добар пат сум ,па ке видиме .Дедо Боже треба да умеша малку прсти :) Ти како си ?

На H.VAGA и Bebulleee им се допаѓа ова.
  7. Valentina888

Се зачлени на:
    22 февруари 2016
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    3.280
    Еве ме и мене. Ако ме примате во ваше друштво. Што да кажам за мене ..... безнадежен случај но се надевам на чудо. Ве гушкам сите :hug::hug::hug:

8. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    Зошто безнадежен ?:^)

9. babyhope

babyhope Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2015
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    986
    Ќе се читаме тие денови, дај боже и по некоја слика од позитивен тест за прикачиме :*

На VedaG10 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    super. rasteme vo 4ti vlegovme. ochekuvam da me izraduvash shto poskoro. ostaj dedo boze. drmni nekoja chashka i praj striptiz na tm. moz ke se razigraat i folikulite i tie negovite plus pa kje bide zurka :D seriozna sum ne mi se smej :D

На vichy, Lavica26, gabimama2 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. letters

letters Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2014
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    561
    Одпочеток се штедев- не пиев ништо само некои шумливи таблети и така нешто иако сум била многу болна. Знам дека еден месец добив и бронкоплевмонија на база на пролетна алергија па пак ништо несакав да пијам да не му наштетам на бебето ако го има. И на крајот ми доаѓаше а јас цел месец болна сум го поминувала. Овој месец пијам секакви лекови за алергии и немам грижа на совеста зошто знам дека ќе ми дојде. Мој совет е ако немаш ништо превземено овој месец за бременост како мерење фоликули, консултации со лекар, пиење некои таблети и сл, напиј се некои апчиња за алергија. Сепак ти си знаеш најдобро јас ти кажувам од искуство а како е правилоно и како кажуваат лекарите незнам.

12. Valentina888

Се зачлени на:
    22 февруари 2016
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    3.280
    @VedaG10 затоа што сум 42 год.со висок FSH,левиот јајовод непрооден и со доктор кој ми дава кломифен без пратење на фоликули ...и уште многу има :hug:

13. Valentina888

Се зачлени на:
    22 февруари 2016
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    3.280
    @mici-22 вака можеш да земеш масло од црн ким испробано и ефикасно против алергија. Само ке го пиеш се разбира до овулација потоа НИКАКО:hug:

14. letters

letters Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2014
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    561

Ова јас како да сум го пишувала и мене ми доцни нешто повеќе од десет дена. Јајниците ме штрекнуваат на периоди и толку. Ама како што пишав погоре болна сум овој месец едно кесе апчиња имам голтнето и плус нагла промена на време па знае да ми касни и по 15 дена. Мислам дека најмногу ми има закаснето 19 дена. Кога ќе ми касни повеќе од 19 дена тогаш ќе правам тест а сега искрено ама ич не се замарам оти знам дека нема ништо. Во рок од два-три дена ќе ми дојде, градите од сношти скрос ми спласнаа а си останаа болките во стомак. Не се оптеретувам со мислење. А сега едно кафе и на сонце надвор....:*:*:*

На lostsoul му/ѝ се допаѓа ова.
  15. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    @babyhope дај боже (fingers):music:
    @DigY ооо машала , само да си расте малото . Убаво си ја поминуваш бременоста ?:l:
    Па го слушаме докторот , вредни бевме кога требаше па ке видиме сега . И стриптиз и музика и винце се поминавме :) Весело беше деновиве кај нас :D:D:D:rofl::rofl:
    @Valentina888 (fingers) верувам во чуда .... биди јака:hug:

На Valentina888, babyhope и Bebulleee им се допаѓа ова.
  16. lostsoul

lostsoul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    116
    Uff daj boze I dvete da bidime pozitivno iznenadeni ovoj mesec.Ustvari site so sme na forumot da fakame magla od tuka :)

На kateto123, letters, VedaG10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    mashala ova mozam samo da go chujam ama da go doziveam u skoro jok :D lesna bremenost? jas srcka ne znam takva :D aj da ne se zalam nema smisla ama neka ne te lazat lesna bila bremenosta :D lesno e samo toa shto znaesh deka kje dobiesh dete. nishto drugo ne e lesno :D

18. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.768
    Moj najdobronameren sovet e da ne gubis vreme so klomifeni i da ja trosis i taka veke slabata rezerva na jajce kleti, prevzemi gi rabotite vo svoi race, ne cekaj, trcaj, bori se, so ovaa dijagnoza i godiniti ti si kandidat za ivf so koe veruvam ke ima uspeh.

На vichy, Valentina888 и Bebulleee им се допаѓа ова.
  19. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    а бе едвај чекам да се жалам дека ми е тешко , е:hug:двај !!! уживај таму , гали го мешкото :l:

На vichy, DigY и Bebulleee им се допаѓа ова.
  20. mihael4e<3

mihael4e<3 Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2016
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    196
    Кандидат за најнегативен тест на векот...џабе 5 дена не станав од постела да се лечам на природна база..нека иде све бре у...

Прикачени фајлови: