И јас треба да (не)добијам наредната недела,таму 19-20,одвреме-навреме имам некои пецкања во јајниците и градите ми се малку осетливи, инаку имаш право за бубачките тие денови и јас се шекнувам
еее и јас сум истите денови .Вчера мнг ме стегасе доле кај јајниците, ама може дека исфорсиравме секс викендов како на норма хахахахахахах .Ке видиме што ке биде ...
Јас сум блиску за 4 дена треба да не ми дојди... Сношти ме наболувааа јајниците за време на однос кај да сум тука сум хаха...
До нигде Мерев фоликули .на добар пат сум ,па ке видиме .Дедо Боже треба да умеша малку прсти Ти како си ?
Еве ме и мене. Ако ме примате во ваше друштво. Што да кажам за мене ..... безнадежен случај но се надевам на чудо. Ве гушкам сите
super. rasteme vo 4ti vlegovme. ochekuvam da me izraduvash shto poskoro. ostaj dedo boze. drmni nekoja chashka i praj striptiz na tm. moz ke se razigraat i folikulite i tie negovite plus pa kje bide zurka seriozna sum ne mi se smej
Одпочеток се штедев- не пиев ништо само некои шумливи таблети и така нешто иако сум била многу болна. Знам дека еден месец добив и бронкоплевмонија на база на пролетна алергија па пак ништо несакав да пијам да не му наштетам на бебето ако го има. И на крајот ми доаѓаше а јас цел месец болна сум го поминувала. Овој месец пијам секакви лекови за алергии и немам грижа на совеста зошто знам дека ќе ми дојде. Мој совет е ако немаш ништо превземено овој месец за бременост како мерење фоликули, консултации со лекар, пиење некои таблети и сл, напиј се некои апчиња за алергија. Сепак ти си знаеш најдобро јас ти кажувам од искуство а како е правилоно и како кажуваат лекарите незнам.
@VedaG10 затоа што сум 42 год.со висок FSH,левиот јајовод непрооден и со доктор кој ми дава кломифен без пратење на фоликули ...и уште многу има
@mici-22 вака можеш да земеш масло од црн ким испробано и ефикасно против алергија. Само ке го пиеш се разбира до овулација потоа НИКАКО
Ова јас како да сум го пишувала и мене ми доцни нешто повеќе од десет дена. Јајниците ме штрекнуваат на периоди и толку. Ама како што пишав погоре болна сум овој месец едно кесе апчиња имам голтнето и плус нагла промена на време па знае да ми касни и по 15 дена. Мислам дека најмногу ми има закаснето 19 дена. Кога ќе ми касни повеќе од 19 дена тогаш ќе правам тест а сега искрено ама ич не се замарам оти знам дека нема ништо. Во рок од два-три дена ќе ми дојде, градите од сношти скрос ми спласнаа а си останаа болките во стомак. Не се оптеретувам со мислење. А сега едно кафе и на сонце надвор....*
@babyhope дај боже @DigY ооо машала , само да си расте малото . Убаво си ја поминуваш бременоста ? Па го слушаме докторот , вредни бевме кога требаше па ке видиме сега . И стриптиз и музика и винце се поминавме Весело беше деновиве кај нас @Valentina888 верувам во чуда .... биди јака
Uff daj boze I dvete da bidime pozitivno iznenadeni ovoj mesec.Ustvari site so sme na forumot da fakame magla od tuka
mashala ova mozam samo da go chujam ama da go doziveam u skoro jok lesna bremenost? jas srcka ne znam takva aj da ne se zalam nema smisla ama neka ne te lazat lesna bila bremenosta lesno e samo toa shto znaesh deka kje dobiesh dete. nishto drugo ne e lesno
Moj najdobronameren sovet e da ne gubis vreme so klomifeni i da ja trosis i taka veke slabata rezerva na jajce kleti, prevzemi gi rabotite vo svoi race, ne cekaj, trcaj, bori se, so ovaa dijagnoza i godiniti ti si kandidat za ivf so koe veruvam ke ima uspeh.
Кандидат за најнегативен тест на векот...џабе 5 дена не станав од постела да се лечам на природна база..нека иде све бре у...