Ajde ajde pocnaa proletni bebinja da se pravat na mnogu pozitivni testovi mi mirisa rabottata.cestitki do novite mesinja *
Колку и да те тешиме знајме дека нема да допри до тебе. И јас поминав по истиот пат пред скоро 1 година... И уште неможи да избледи во мене, а и нема никогаш. Не посакувам никој да се врати повторно во оваа тема.. Ама за жал некои се вративме. Но, не се разочарувај подобро е сега отколку од после... Бидете си поддршка со сопругот и повторно ќе успеете. Избриши ги солзите и продолжи со животот. И знај дека ние секогаш сме тука за поддршка.. Те гушкам силно
@lostsoul Cestitki duso da si imas ubava i lesna bremenost. Bas se pozitivno izraduvav za tebee. Ti posakuvam mnogu sreka Inaku kolku vreme se obiduvavte? te guskamm
@lostsoul CESTITO OD SRCE! Gospod lesna bremenost da ti dade Ajde ajde edna po edna i site vo trudnicki muabeti
Fala srcka ne se sekavam kaj tebe do kade bese sostojbata ama ako uste ne si ti posakuvam vo naaaaajbrzo vreme da si vidis II.se obiduvavme poveke od godina.Utre sabajle zakazav na ginekolog pa ke vidime dali e se vo red,jas kako sto sum panicar nema da zaspijam
Ajde site sto ste na forumot da ve povlecam so mene. Jas pak ke vi kazam luge KOGA NAJMALKU OCEKUVATE TOGAS KE SE DESI! zatoa na depresijata I razocaruvanjeto udrete mu po edna kloca da fakaat patot nepotrebni vi se
Trebase na 31vi da dobijam,znaci 2 nedeli mi docni no bidejki mi se imase I drug pat sluceno volku da mi docni zatoa ne se ni nadevav mnogu
Со лесно нека ти е ,тие се највозвишени моменти за една жена,се надевам оти сите што посакуваат како и јас ќе го почувствуваме тоа
Ke go pocuvstvuvas ke vidis site sme mladi I nestrplivi,ama se ke bide se ke se sredi samo so pozitivni misli.Te gushkam
Да си дочекаш,не правев тест(по толку тестови направени веќе одамна не правам си одам на проверки) отидов директно на д-р,рано е но виде точка.