Тестови не ми се прават. Сакам дирек на лекар да одам, се плашам да не е ова реакција од хсг-то некоја. Сепак ќе морам да правам, сакаме со мм да патуваме за викендов затоа морам да бидам начисто. Иначе моиве гради ретко се показател на менструација, некогаш болат некогаш не. Ама сега забележав дека ме болат десетина дена отприлика. И ме фаќаат тешки менструални грчеви во исто време. Се се ова симптоми и на меструација знам дека не треба да се залетувам, но.....(секогаш постои но - нели?) Пуста надеж... П. С и лицево ми жежи, а поспаноста ја препишувам на тоа што сум мрзла наутро
Ти држам среќа, а знаеш читав дека после хсг-то многу жени веднаш или најдоцна до 3 месеци останале трудни
Значи и кај доктор да одите ќе ви направат прво тест обичен со урина, така да сеедно дали дома или таму тест ќе направите. Стискам палци за сите, ајде јас полека се спремам да се чистам од труднички муабети
Но, не и мене. Последен пат така нервозна отидов и кога ми понуди тест му реков што ќе правам ете сум дошла - не правам! Не во смисла да не сакам да правам, туку што има тест да ми нуди кога сум отишла до таму после извесно доцнење, па што ќе ми е да правам. Толку ми доцнеше што веќе и полот можеше да го види - се шалам Инаку не бегам од тестови ќе правам, ако продолжи да доцни кога тогаш. @babyhope знам дека хсг-то ги зголемува шансите, но не и спермограмот за жал Кај нас двете страни сме крш.
Fala bebule ti posakuvam se od srce I kaj tebe.I ke ve sledam da vidam kako fakate magla Edna po edna od forumot Pa ovoj forum treba da se vika NAJHRABRITE I NAJPOZITIVNITE ZENI NA EDNO MESTO a ne poddrska...
Да не избрзуваме ама почнав да ти се радувам, ми личи некако а и доста ти касни... Гради мене никогаш не ми биле показател,месецот кога бидна по датумот на доцнење стнаа болни,тешки и топли. А тоа со лицето...јас жити тоа го осеќав цееело време жешка у фацата ми сметаше Уфф ќе биде супер да е тоа тоа
Feminki b-HCG 311 .E sega na site do edna vi posakuvam sto pobrzo da si docekate vakva radost.Ako jas posle dolgi macni 12 god. uspeav ke uspeete site samo imajte verba vo Gospod koj mozebi ne zabail no ne ne zaboravil.Od se srce vi poracuvam imajte verba i site ke uspeete silni sme nie site
Fala mila..e da mnogu godini se toa...ama ne e vazno sega konecno se sluci....inaku da so invitro...prvo
Уффф што убаво од прва,ние седум години,првото ивф неуспешно .Ама ке биде бе верувам дека ке ни даде Бог и нас деца.