Јас ги земам веќе 2 години овие капсули. Кај жената се добри за регулирање на хормоните и за зголемување на плодноста но за кај мажите немам слушнато до сега прв пат од тука.Ќе му тутнувам по едно барем на мажево Инаку јас на почетокот пиев во прав но немаше ефект па постоа 3 на ден сега намалив на 1 капсула. Овака изгледаат https://www.google.com/search?q=nat...essential maca capsules&imgrc=ber-KowhjZeTdM: и се 333 ден 50 капсули.
Ви благодарам на одговорите , ќе земам да пробаме да пиеме и мака, па дај боже веќе нека бидне кај сите. ..
zdravo devojki na site jas sum nova pa imam nekolku orasanja do vas koj sakate tuka koj sakate poraka mi pisete. Nasiot problem e Varikocel i azoospermija ako ima nekoj ist problem slobodno neka mi pise vo poraka , soprugot pravese operacija na varikocelata sega treba da pocnuvame so ispituvanjata koi se vasite iskustva kaj koj doktor da se obratime za invito i od kade prvo da pocneme. Zosto minav niz tezok period prvo ni kaza deka sum bremena da utre denta da ni kazat deka nema da mozeme da imame deca . Inaku sum islapsena i razoacarana deka od azoospremija mala e sansa za bebe ako imate nekoja povece iskustvo bidejci nie sega pocnuvame ve volam pisete. Jas planiram da odam vo klinika vo Stip ili vo Bitola
Јас сум многу нервозна денеска,нема некој со кој не се искарав,некако ништо не ми се погодува и поручок поспав и станав и пак пуна нервоза сум,ај ќе ми помине мош од тоа што се ближи 20
И јас читам ама нон стоп сум во движење па не сум активна Инаку јас сум турбо расположена деновиве Немој да ми паѓате со расположение ке се караме утре нова недела сакам да слушам убави вести Имајте убава вечер
Јас сум тажнаааа... Денес бев со свекрвата и блиска фамилија кај золвата ,, таа е бремена па адет било ние да и купиме се што и треба за бебето и да и го однесеме .. Се убаво ама незнам како издржав со тие муабети таму колку само болка осеќам , на секој втор збор бев јас тема,,, аа ајде па на тебе сега,, а зашто уште нема, ајде не чекај ,, едно да си имаш па после ќе видеш ... Како јас да не сакам ,дојдов дома и како секогаш се изнаплачив и одма Фемина отварам да ве позамарам малце ..
Ние го имаме тој проблем , само што ние се одлучивме на ТЕСЕ метода без никакво друго чепкање доле . Многу се стручни во Плоднос за оваа проблематика , па те советувам да се обратиш таму. Знам дека е тешко но со добар уролог и гиниколог ке успеете . @ANGIE1 мила немој да бидеш тажна , избриши ги солзите и глава горе! Јас отрпнав веќе на се , не плачам повеќе им посакувам со насмевка се најубаво .
Искрено секој дневно го слушам тоа,и коментар ми е има време кога ќе даде Бог тогаш,тешко ми е да го слушам тоа,се осеќам многу лошо ај да не речам грозно,ама секој сам си го знае маките
И јас секој ден на тоа враќам со Ќе биде, но некои не знаат да престанат со коментари, некои од радозналост а некои намерно да ти нанесат болка .
Kolku vreme zemase vo prav? Na koren vo prav mislis taka? Jas zemam mesec dena i sum primetila deka mnogu ubavo mi deluva. Kako zabeleza deka nema efekt? Ignoriraj maximalno.na site ke ni dojde redot i ke bideme majki. Gospod e golem na site nas ke stavi raka. I jas go doziveav toa pred edna nedela i toa komentarot bese navistina zlonameren bez troska sram ama mi e gajle,si pogodile SE doma kaj niv pak sega mene ke me sreduvaat.. A be neka krsat glava takvite.si imame nie pogolemi maki od zamaranje so otepani...(izvinete za izrazot)
може и ми се погоди така. Кога почнав со капсули ми се регулираше циклусот. Ама може и воправ да имал дејсво порано
@dimkovksa не сум баш искусна на твојата тема, ама она што можам да ти кажам е да не се разочаруваш. Ја како што знам , варикочелата прави лош спермограм. Правевте спермограм после зафатот? Или дијагнозата ви е од пред операцијата? После зафатот, спермограмот ке се подобри во наредните 3-4 месеци... ја така знам... Ама консултирајте се со уролог убаво.
Јас на таквите одма викам дека чекаме ние прво да пораснеме, и тоа со еден широк осмех на лице, од 8ца до 8ца. А со мм сме договорени свеки коа ме задевам да и речам дека син и не сака дете, па него коа го закача си го добива. Мајка ми пак сама си напраи филм дека јас не сакам дете, дека се рачунам уште за млада. Секој свој филм
мораше да се прежалам да се уклучам од пц од работа. Еј мила @dimkovksa, не грижи се. Знам за една девојка, имаше околу 35~6 години и не можеше со години да имат деца. Маж и го имаше овој проблем. Пред да го оперираат правеа неколку инсеминации и инвитро. сите беа неуспешни. По операцијата, сакаа да одат со инвитро, ама докторот им рекол, ајде овој пат само уште една инсеминација, ако не биде, одиме инвитро. На првата инсеминација им се фати. Така да, грижите спакувај ги добро и испрати ги далеку. Сега сте на нова страница, со многу поголеми шанси. Ти посакувам успех и брзо да не израдуваш
И јас со мојата свекрва така се нервирам,и бев на гиниколог ми рекоа дека ми е слепен јајникот за матката и демек поради тоа може потешко да останам бремена,ама ај не се секирам толку многу,повеќе ме нервираат коментарите ајде ,кога и еден пат и го кажав тоа ,мада како што одминува времето пак почнува со истото и не можам секогаш една иста работа да ја објаснувам,кога ќе си дојде време за тоа само ќе си биде јас така велам,како господ никој не е ,он сам ни ги подредува работите ,нема кога ние сакаме тоа ми е јасно
Сезнајки ај ако знае некоја да ми каже спермограм дали може во сабота некаде да се прави и каде. Со упат или без?Ви благодарам