Оо кратко ова е втор пат ,ама не она дека баш се трудиме,него така ко ке му дојде си свршува внатре ,и тоа оти си мислел дека тогаш ми се неплодни денови а излезе обратно
Dobri sme, ushte sme vo bolnica ama stabilni fala Bogu.. I izbegavme na intenzivnata i vo drug oddel sme si
Дечки денес ми почнаа маки со желудникот. Постојано ждригам и имам нагон за повраќање. Сте имале ли во бременост мака со желудник?
@Bigdreams темава е поддршка за оние што САКААТ да забременат. Да не се сфатиме погрешно, ама префрли го прашањево во соодветна тема....
Hellooo i od mene @Bebulleee napravi si go testot i svirkaj si sto e vazno kakov e? ako se || da si castis posteno ako ne se frlaj se na rabota sekoj den i teraj so kejf. Site ke si imame || koga togas,samo da izdrzime ajde odi pravi go testot nie cekame
Денеска повремено, т.е 2 пати имав како нервоза во јајниците ама по неколку секунди. Се надевам за добро е и нема да ми дојди.. Ако дојди има и следен месец
здраво пријателки Со сопругот еве 2 години се мачевме да имаме деца и кога отидовме на лекар ни кажаа дека се работи за олигоспермија те намален број на сперматозоиди и ни кажа лекарот дека невозможно е по природен пат да останам бремена. Му дадоа терапија и ги пиеше редовно таблетите и на наше или божјо чудо се деси нешо неверојатно. Останав бремена по природен пат Значи вчера дознав.... Колку и да сум срекна ме мачи нешто стварно сериозно...користев појас на вибрации последните две недели за слабеење со различни нивоа на вибрација. Пошто сум трета недела ме мачи прашањето да не си има случено нешто на плодот со тие третмани глупави за слабеење. Значи не знаев дека е можно да останам бремена и собирав документи и за вештачко и на крај во целата радост и ова да ми се деси. Девојки или лекарки ако има некоја... ве молам ако имате соодветен одговор кажете во понеделник одам на лекар за консултација па и таму ке прашам Мн се осекам глупаво ама стварно не сум знаела
мислам не, во поголеми месеци можеш од вибрациите контракции да добиеш, а вака не верувам дека би ти било нешто, сепак се работи за вибрации не за некакво зрачење Инаку јас да прашам колку дози достинекс испивте за да ви се среди пролактинот, тие што имавте проблем со пролактин, можно ли е од една доза да се управи?
Фала за одговорот срц...за пролактин јас не знам мегутоа можам многу одговори да дадам на тема олигоспермија како проблем кај мажи
Jas piev dostineks i so 4 ap Jas piev dostineks i so 4 apcinja prolaktinot mi se namali od 44 na 8 za eden mesec