@Bebulleee и @VedaG10 ако за некого ми било страшно мило, тоа сте вие сега <3 Со Господ напред и со лесно да си ги износите душичките! И, што беше тајната месецов?
Душички мои, ви благодарам на честитките..... Повторно ми се насмевна Господ и ме благослови многу сум му благодарна... Секогаш ќе бидам вашата наааааајголема поддршка и никогаш нема да ве заборавам. Тајната на успехот не ја знаам ни јас последна менс ми беше на 16.03 од тогаш имавме сеееееекој ден и и некогаш и на 2 дена... Фала ви на сите, што побрзо и кај вассс
Господ е ГОЛЕМ, милостив, добар и ќе ни даде на сите по заслугите, па и повеќе. Нека ве чува двете во следните 9 месеци, да си дојдете до најголемата радост без никаков проблем и мака. Бидете благодарни и молете се и за нас останатите. Душата ми се исполни кога прочитав, иако пред месеци изгубив мерак да читам и коментирам на форумов.
Фала ви најјјмногу * од се срце ви посакувам на сите до една да ви се случи ова убавина. Нема ред некој порано некој покасно Толку некој ве осекам блиски како да сме другарки цел живот . ... Од понеделник на доктор да потврди официјално Јас месецов бев на мерење фоликули и мислам дека тоа многу ми помогна,бидејки имам нередовна менструација ... Ви посакувам убав ден и ве чекам со убави вести