и јас сум под голем стрес сакам да забременам ама се уште немозам од стресот се си мислам е сега ке забременам и нарединиот месец ништоо
Сеуште е рано...... Обично менстрацијата ми доаѓа на 35 ден.ѐимам уште 3 дена.Ќе почекам!!!! Ама имам јаки болки во долниот дел од стомакот кај јаниците, чувствувам дека ќе добијам.Така да неправам тест залудно!!!!
И јас мислев дека ќе добијам бидејќи ме болеше стомакот исто како што ме боли пред да добијам ама ништо не добив покасно и градите ме болеа и пак не добив ги имав сите симтоми како да треба да добијам поминаа 10 дена и направив тест и што да видам позитивен и сега има прекрасна ќерка и повторно сум бремена но сега носам машко, така да може и кај тебе се намсмевнала среќата да бидеш мама.
Love 23 Од твоја уста до божји уши.....И јас се надевам на тоа..... Еве денеска имам послаби болки и сеуште не сум добила. 33 ден ми е од менстрација.А можеби и не мие ништо туку само психички се оптеретувам!
zdr na site imam eden problem ve molam za pomos bremena sum vo 5-mesec ama sinojca imav golemi bolki kaj popokot dali nekomu mu e sluceno toa ama denes e nedela nema dr so da pram molam za pomos
Нормални се болките кај папокот и околу него, тоа е бебето, си прета внатре, доколку не се ептен силни,јаки и неиздржливи се нормални, така да не се секирај и опушти се
Се вратив повторно.... Кажете ми што да права.35 ден ми е од менструација, а сеуште немам добиено. Дали да направам тест утре или да почекам уште некој ден?????
zdravo na site me interesira dali ima nekoja kako mojata situacija 4 godini ne mozam d aimam deca imav cista mi ja izvadija no za zal i jajnikot mi go otstranija i sega sum so eden jajnik znaci moe prasanje e dali so eden jajnik mozam da ostanam bremena pozdrav
ако се друго е во ред ако јајцеводот на тој јајник ти е прооден можеш да забремениш и со еден јајник познавам жена што останала трудна со еден јајник.
Тоа значи дека ти касни веќе една недела до утре 8 дена направи си тест утре па кажи ни ја долгоочекувананта вест ,,бремена сум,,
Napravi si utre sabajle test da ne sedis na trnje Izcekuvanjeto znam deka ubivna. Stom ti kasni napravi si test bidi si raat.
Devojki moze da si bremena a da nemas nikakvi simptomi? Znam deka mi e rano mene 7 den posle Pregnyl ama nisto ne osecam. Nekoi gi bolat gradite, ili imaat nus pojavi, a mene osven privremena blaga bolka vo dvata jajnika nisto poveke. A MNOGUUUUUU se nadevam ovoj mesec. Ajde da slusnam vasi mislenja.
Dragi feminki sabajlevo napraviv test i mi izleze edna jako crvena lunija i edna mnogu bledo crvena linija. Neznam dali sum bremena ili ne? Moram da odam na ginekolog da mi potvrdat. Pozdrav