Абе ми кажа свекрва ми дека има вакво нешто, не сакаше директно да ми каже као „оди, купи си, пробај“, него одоколу, онаа пиеше, оваа пиеше, а јас ваква Кај нас во Битола на пазар има тревари, ќе поминам, ќе прашам дали имаат, ако не, во аптека.
Девојки, и јас сум бремена. Неделата кога дознав беше ризична за плодот, зошто имаше мало одлепување и морав да мирувам, па затоа и се дистанцирав од виртуелниот свет за да се смирам и посветам на својот спокој и да ги тргнам стравовите кои ме обземаа. Имам пишано во темава дека јас го правев парењето со камилица.... Го јадевме и медот со мелени јаткасти плодови.. Внесував екстра цинк.. Исклучив скроз алкохол и навистина внимавав на здравата исхрана. Е сега кое од ова било пресудно не знам, но Ви посакувам на сите од се срце среќа и истрајност до посакуваното. На сите нови мамички лесна, прекрасна и мирна бременост, на останатите тон среќа и верувајте Бог може ќе подзадоцни но нема да Ве заборави. Гушка до сите.
Cestitki na site novi trudnici kolku ubavo se zavlekovte milina ajde da dade Gospod site vo trudnicko da dojdeme
Честитки имaј си леснa бременoст .Некa се прaзне темaтa сите штo сте вo исчекувaње дa си ги видете 2 црти oвoј месец.
Честитки @Offspring и @tanja manja. Ајде убаво почнавте секоја недела по 2 нови, така да лека полека ке се исчистиме сите од тука . За празниците сите имаме доволно слободно време, па да го искористиме
Честитки на новите тридници, почнува да се развеселува темава и сите магла да фатиме што побрзо од темава
da dade gospod site da osetite vakva radost i sreka mili moi E sega lekot za oligospermija rekov ke go kazam toa se tableti kordiceps na baza na pecurki ...mozat da se najdat vo aptekite na eurofarm kostaat 1800 den skoro.Na nas ovie ni pomognaa.So sreka na site i srekni praznici