Zenicki moze ke me napadnete sto me nema podolgo vreme da pisam no redovno ve sledam.Jas dojdov do krajot zatoa i se prijavuvam da vi Naredam deka na moe mesto vo trudnicki mora da zaminat barem tri pri kraj e i @DEBELUSKA i taa otstapuva mesto imajte ubav den
Zenski mene deneska trebase da mi dojde . Posledna menstr. imav na 1 april, redovna mi e od 28-29 dena mnogu retko na 31 den ne se nadevam mnogu, no nesto me cudi vo celata situacija.... me cudi toa sto od denes pocnaa gradite malku da me nabolnuvaat,a neli obicno pred da mi dojde 2 dena gradite mi omeknuvaat i prestanuva bolkata?? Celata sum vo prasalnici ne znam sto mi se slucuva.......nemam gadenja i sl. samo sto vcera me bolese glavata i toa e i denes gradite. Nekoj so isto ili slicno iskustvo. Pozdravce
Немој да се преоптеретуваш, затоа што ако добиеш разочарувањето ќе биде поголемо. Пушти си спонтано нека си течат работите. Немој да рачунаш ништ, ниту да мислиш премногу. Кога најмалку очекуваш ќе се случи.
Срцка кај сите се различни симптомите. Лично јас немав некои симптоми, една недела само пред да "добијам" ме искина стомак како на прв ден и толку. Откако приметив дека не доаѓа веќе 3 дена направив тест. Најарно ти е да си провериш, јас правев тест кој покажува 8 ден по секс дали си или не. Јас во 4та недела веќе знаев дека сум, а гинеколог само ми потврди. Ако не ти се чека, направи тест уште денес, ако е негативен а не добиеш уште некој ден, повтори го. Бар нема да се туфкаш... а да. И пиши ни и израдувај не ако правиш
Како сте? Јас сум ок, еве си пијам кафе. Времето надвор е супер за шетање но на работа сум од 5 до сабајле. Ви посакувам убав ден и повеќе мазење во кревет
Јас као шо сум нервозна, ни сама не се сакам, ама ке соберам сили за шетња утре. За ПМС рано ми ептен, али ги имам сите симптоми. Врска неам дали е можно да ми подрани пошто завршив со достинексот, а упатството го изгубив па не знам дали е можно од него да добијам порано. А и за ,,мазење,, немам желба...никаква, ко на игнор да е ставен мм.
И јас немам желба за мазење, мм пости и така да и јас на пости сум Јајцата си ги утнав па и јас сум нервозна и на мм му ја истурив оваа бес што ја имав. Ни крив ни должен си го окрка он
Jas mnogu se nadevav mesecov no nisto,dobiv sinojka sakam posle praznicive da odam na ginikolog i da pocneme so nekoi ispituvanja,ne mi se ceka duri i mm sam insistira da napravi spermograv...pa ako moze nekoj da spodeli so kakvi ispituvanja se pocnuva? thanks
Za mazot ti spermogram,spermokultura,urinokultura,hepatit B,C i HIV,a za tebe eho, pap test,mikrobioloski brisevi,hormoni,hsg,hepatit B,C i HIV.Ako nesto ispustiv neka me dopolni nekoja
Uste pred da pocneme da se obiduvame za bebe ja bev na eho se e vo red,pap isto taka cist, na brisevite mi izleze e.coli no od feb.mesec sum cista,pijam folna so jod i koren od maka so kakao toa e se.Ke vidam so ke mi kazat posle praznicive...
NIe vo Bitola pravevme vo Plodnost i Adrialab na privatno,a na drzavno na Gak ni rekoa deka tamu bile najtocni rezultatite.Sega naredno ke pravime vo Sistina i ke odime na in vitro.
Denov e fenomenalen od 6 satot sabajle, Arno ama jas go otepav Na rabota do 17, dobroto e vo toa sto nemislev dali mi e dojdena a treba od denes, znaci oficijalno mi kasni Ajde koj e za kafence sega