Да не те паничам ама ешерихија коли создава моментален стерилитет (така ми кажаа доктори) а јас се лечев од неа 2 години ми беше во урина. Среќа уште не бев венчана тогаш и во озбилна врска но многу е опасно досадна ако навреме не ја излечиш. Јас имав над 2 милиони ... Дај боже да можеш да ја излечиш со палин или нешто помеко зашто мене ни палин, ни панцеф ни ниш не ми помагаше. Мој совет (паталец) не јади благо, тоа ја размножува, пиј на гладно секое сабајле масло од тиква (имаш на Фила од 180ден) и прави редовно уринокултура. Таа се крие, педерска е, знае да покаже негативно(божем ја нема) а тука да е. Кога неколку негативни резултати ќе видиш значи чиста си. (Извини не сакам да те плашам но јас многу напатив од недоволно внимание) ...
Mene i maticnata i vo Sistina mi rekoa da ispitam zatoa pisav deka ke odime na in vitro,na drugite moze ne im baraat.
Освен за инвитро или било каква интервенција не треба ова. @mici-22 испитај хормони на 3 ден и мт спермограм нека направи. Ако тука се е во ред направи си хсг (проверка на проодност на канали). Ако е е во ред обично докторите продолжуваат со блага стимулација (кломифен) и следење на растот на фоликулите.
Znaci za e.coli bev na terapija so pancef 10dena i na svoja raka piev caj od divo origano 3 pati na den i po 10kapki edna dnevno maslo od grejpfrut.I duri doktorkata bese iznenadena kako tolku brzo se pomina,inaku mi izleze na vaginalen bris no od togas redovno pravam urinokultura i se e vo red. No sepak ke i recam da napravam povtorno vaginalen bris da sum raat fala vi mnogu zencinja
Е. Коли има во урина и не дај боже црева. Симптоми на првата се мн мокрење, нагон за мокрење цело време, крв парченца во урина, темна мокрача ... Досадна е мн. Се надевам ти објаснив.
Kukle mi citas misli. I jas se zamisliv. Ma se iznervirav duri Jas koga ja imav svetot go prevrtiv. Mozebi da bev vaka neinformirana polesno ke pominese. Ja ima znaci vo urina, vaginalno, vo creva, vo sperma, pa I oci. A doaga od crevata.Po novite istrazuvanja sama go preminuva zidot na organite bez kontakt. Zatoa lesno se prenesuva od urina vo cerviks. Ne e ova istiot otvor pa aj ako ja nema vo urina ja nema ni vaginalno.
Nema potreba da se nervirate za mene, ja spodeliv iskustvo i pobarav sovet...a samo za info ispituvanjata na urina gi pravam po preporaka na doktor no sigurno i toj nisto ne znae...srekni praznici
Hristos Voskresna !!! Za mnogu godini neka ni e praznikot i vi posakuvam se najubavo i puna kukja decinja Jas sum seuste status kvo i denes ne dobiv, nemam nekoi simpt. znaci osven sto pocnaa gradite da me bolat ke cekam do ponedelnik i ako ne dojde bidejki ke mi bide 31 den od posledna menstr. togas ke pravam test ,a sekako vie ke bidete izvesteni do togas sekoe dobro
Среќен празник феминки... Да ни донесе радост и здрајве... Христос Воскресе Иначе да кажам, денеска ми дојде, ништо од инсеминацијата се изнаплакав сабајлево изгледа премногу се надевав