Минатиот месец свршил во тебе кога си имала менструација, а два месеци ти касни? Баш звучиш збунето. И ако се обидувате за бебче, што правите со сексот на добиено во неплодни денови како што си пиша?
se sluci vo neplodni denovi zatoa sto bev kaj nego vo svajcarija, bev edna nedela i bas so menustracija i taka pocnavme. potoa posle dva meseci e tuka i veke cela nedela ipoveke se obiduvame ama neznm koi mi se plodmi a koo neplodni deno vi zatoa sto uste nemam dobieno. ginekologot mie na odmor a mene mislite macat
zdravo dobrenajdov ginekologot mi e nanodmor i od koga napraviv tesy nemam mira i imam sekakvi pretpostavki
Do site idni mamicki moe iskustvo,jas bev so krajno neredovna menstruacija i deckomi sekogas svrsuvase vo mene zatoa sto ubedeni bevme deka sansite se 0.001% za bebe i taka celi dve godini koga na kraj se fati bas koga imav men.zatoa samo opusteno i ne mislete na toa bebusot kje si dojdi koga treba oti SO SILA UBAVINA NE BIVA!
Сиси, јас имав низок естроген, т.е пониско ниво-здравје. Она што го најдов на нет за низок естроген беше црвена соја која не успеав да ја најдам никаде и анасон. Анасон најдов само како чај за доенчиња од Бекутан, во форма на прашок, се раствора во топла вода и го пиев секој ден по 2 пати, го има скоро во сите аптеки. Потоа на Зелено пазарче на тезгите за здрава храна кај што се продава Виталиа итн.... купив чај за низок естроген но не знам како се вика. Има мирис на оригано и може како зачин во храна да се стави. И јадев мелени ореви/бадеми/лешници/семки од тиква и ленено семе. Секој ден.... После неполни два месеци резултатите беа одлични. Иначе сите женски хормони ми беа паднати на минимум а машките накачени... Гледај ако можеш да спортуваш или да шеташ во природа. Ти треба и психичко растеретување и позитивна околина. Гушкам
Sakam da ve prasam site za mislenje: znaci vcera vecerta (13 dena posle pregnyl) dobiv nekoj bledo kafeav iscedok koj denes e malce potemen i pojak, no definitivno ne e menstruacija. Dali e mozno ova da e dolgoocekuvanoto implantacisko krvarenje? Imam bolki vo stomak kako menstrualni bolki tipicni za prvi denovi od ciklus, ama ne e ova krvarenje kakvo sto obicno imam na 1 ili 2 den od ciklus. Mislenje?
Fala milicki, uste mesecov da se izraduvate!!! Se nadevam ovoj pat se ke e vo red. Stom uspeav jas po tolku borba I bolka ke uspeete I vie, veruvajte vo toa!!! Ve guskaaaamm silno Seuste ne veruvam
Леле @pandelka морав од работа да се уклучам. Ме израдува до бескрај. Те гушкам пресилно, најсилно што може.