Кoлку се рaдувaм кoгa ќе прoчитaм вaквa убaвa вест... oсoбенo зaштo тебе, @pandelka те пaметaм oд пoчетoците нa фoрумoт, и уште тoгaш бoрбa вoдеше зa дa стaнеш мaјкa... честитки и сo леснo дa си јa изнoсиш бременoстa и уште пoлеснo дa се пoрoдиш!
Fala milicka. Sedma godina prosledena so dva spontani, dve vonmatericni I neuspesno invitro. Ama voljata e nad se!! Te guskam
Бравос девојко, бравоссс, ама каква девојка бре, амазонка, гладијатор, борец, бравоссссс, честитки од , најлесна бременост да имаш, бебувче, здраво, право, цело на мајка да се роди
здраво женички дали ја слушавте на канал 5 емисијата имаше за тие шо немаат деца иначе цревената тетка и кај мене дојде
Vi blagodaram milicki, se nadevam da e se vo red ovoj pat . Bidete istrajni, pozitivni, smireni I veruvajte, se ke bide, MORA da bide!! Ako jas ostanav so Eden jajcevod koj sto Na Hsg snimkata mi e neprooden mozete I vie!! Samo veruvajte, zelbata posekako ja imame site vo izobilie Ve guskam site do Edna I vi posakuvam sto pobrzo ne edno tuku vo meshe
Здр женички најпрво да и честитам на панделка .... Да влечи нозе за сите од одовде да појдиме во труднички .... Е сега ... Утре ми е ден за недобивање не знам ни самата како се стрпив до сега да не направам тест иако ми е купен ... Инаку овие три дена сум со температура 37,7. 38 најмногу варира ... Трите денс лезам со чорапиве натопени со оцет и сето тоа за кратко се смалува температурата и пак се крева ... Е сега не сум сигурна дали сум трудна за 1-2 дена ке дознаам ... Дали сте имале слично искуство дали смеам да се напијам парацетамол?
Мене ми шепнаа уште вчерааааа Чекај, чекај чеканот по глава ме мавна дур објавиш и Скопје дојдов кафе, мафе, благо за частовка ништо сега Со лесно, со убаво, со најубаво машничке
кај милена во најдобри совети на канал 5 Се работи за лек за забременување на природна база (од матичен млеч, прополис и мед) жената е од Стојаково-Гевгелија
смееш парацетамол, ма да не е висока температура и до 38.5 се препорачува да се остави организмот сам да се бори, али ако не се осекаш добро напиј се, немаш штета од нив
јас ги гледав бабата и дедото од стојаково и број им запишав ама некако нереални ми се една тегла од пола кг мед 8 000 денари ако сака некој број нека пише
Природно ли остана срцко овој пат? @kateto123 Јас и мм изедовментри тегла од нив и ништо дури и третиот пат дедото ме убедуваше да не нарачувам,да сум одела на др. душичка.А го нарачав баш оти многу од мојов град останаа бремени од тој мед.