Прекрасни сте. Вие сте светла точка во овој темен тунел. Благодарам многу, многу ми значи ова. Давате надеж многу **
На исти маки сме јас и ти , само Ве читам и на божја милост се оставам, партнерот исто си чека чудо некое. Една година неуспежни обиди без резултати од спермограм епа и мене веќе ми е преку глава немам сила да го убедувам
Pandelkaaa, cestitkiiiii najgolemiiii!!! Otvaram na posledna strana i gledam cestitki za pandelka... pocnav da gi listam stranite nanazad za da vidam dali si ti toa... OOOoooo prekrasno iznenaduvanje za ubav deeeen!!!!
Da znaete deka 80% od mazite se takvi, no na krajot site si legnuvaat na brashnoto. Samo trpenie - smirenie! Mora da si najdete nacin da gi ubedite. MM si legna na brashnoto koga pocna da me gleda sekoj den kako si placam. Solzite moi go udrija vo mozokot i se svesti deka dojde vremeto!!
Девoјки, Веќе некoлку гoдини пo ред примaм терaпијa,пoсле мoјaтa oперaцијa.Несaкaм мнoгу дa дoлжaм,ме интересирa дaли кoгa ќе зaбременaм,бидејќи мoрa дa јa примaм терaпијaтa и вo бременoст,би мoжелa дa гo дoјaм бебенцетo? Зa терaпијaтa се кoнсултирaв веќе сo пoвеќе дoктoри,прoфесoри и мoрa дa јa примaм,нo ете изумив зa дoењетo.Дoкoлку некoјa билa вo истa или сличнa ситуaцијa,дрaгo ќе ми биде aкo ми дaде дoпoлнителни инфoрмaции
Boze kolku neprijateli si navlekov so prethodniot post! Devojcici jas ke ve pozdravam i povtorno ke vi posakam sreka! Zelbite za bebe da vi se ispolnat najbrzo! Iako ne pisuvam cesto, si citam sekoj den sto ima tuka novo. Omileni ste mi dodeka da stivnat porakive sto mi stignuvaat, samo ke ve citam, ne za drugo, da ne mi prijavat mislenje pa mi udrat i ban...kaj ke se sovetuvam togas ? Ostaneti mi dobri, vodete ljubov, sakajte se! Se ke si dojde na svoe mesto
Јас земав од медот по 2 месеци останав трудна, е сега дали од него или не незнам. Ама кае ГОСПОД никој не е
честитки до новите трудници...јас сум моментално пасивна на секое поле....но секојден ве читкам...кај мене настана хаос со хеаптит...изгледа ману сепак прави грешки ...и сега повтроно ке се преиспитуваме дали и колку го имаме...во мегувреме докторите не ни дозволуваат ин витро...но ние си се обидуваме прироно..па ако даде бог и со хепатит и природно ке си одимаме бебче...
Здраво девојки Конечно дојде долго очекуваниот ден . Се надевам дека трудот ќе се испати. Нема откажување , одиме понатака со Господ напред утре е биопсијата и ќе се замрзнува материја . Возбудена сум , имам став , среќна сум што конечно дојдовме до крајот и тоа е тоа.