@Bebulleee не знам што да кажам два дена не сум седнала на фемина и еве прво седнување -ШОК! Те гушкаме сите, друго нема што да се каже во вакви моменти. Се ќе помине и повторно ќе ти се исполни желбата до крај сигурна сум.
@Bebulleee zlatna, znam deka shto í da se kaze nema da te uteshi... Bidi silna kako do sega, te molam! Gospod e golem. Golemi se site svetci na neboto! Ne bilo tvoe mila, toa shto kje bide kje si dojde. Te gushkam í baknuvam
Kje uspeeme draga. Kje vidish. Eden den kje si receme Lele kolku sme se nervirale. Go cekam so dusha toj den. Nekako pozitivno sum nastroena... Ti prakjam od pozitivnite misli...fakjaj zeno, kje ni trebaat
@Bebulleee mila potpolno ti ja razbiram tagata, pred dva meseci ja doziveav ama ke ti kazam nesto sto mene mi go kazaa i mi pomogna da se soberam : Placi isplacise denes,od utre nemas vreme veke e zad tebe a borbata te ceka pred tebe...
Многу ми е жал душичке,знам дека нема утеха,те гушкам силно,тука сме со тебе,БИДИ СИЛНА ќе дојдат и убави денови
@Bebulleee биди силна како и досега, а ние сме тука да те поддржиме во борбата. Јас отсекогаш верувам дека работите се случуваат со причина и можеби Господ предодредил нешто поголемо за тебе. Вакви големи борби им се случуваат само на најсилните и најхрабрите. Те гушкаме
Фала ви на сите за поддршката, верувате многу ми значи. Како што кажавте плачам и ќе плачам, но не за долго... Ќе ја кренам главата горе и ќе успеам. ЌЕ УСПЕЕМЕ. Ве гушкам сите
Добро помина, ако бев со анестезија имав многу болки.. Ама машки ги издржав, немам галје сега. Фала шо ме мислите
@Lavica26 лавче бе пааааааааааааа........... Ама мила, па ако решила веке да доага, па и нека дојде порано. Бар не те мачи. Ај и мојава нека се угледа на твојата. Вез непотребни стресови.
Na vakva vesterka ne treba da se ogleduva, da dade Gospod angelce da ti dojde tebe mesecov a vesterkava moja od nareden mesec ne ja cekam i tocka. !!!!
Dali napravi test te nema da kazes i jas sum ovoj mesec so pregnil utre mi e datum za dobivanje ke polidam od neizvesnost a rano e za test
Dobro utro hrabri moi zeni. Ajde najsrekna i plodna nedela neka e ovaa i sekoja naredna. Koj e za nedobivanje ovaa nedela . Ve guskam i prakam najpozitivni misli na site,nikako stres,nerviranje samo ubavi vesti da citame ovaa nedela