Da Фала ти многу душо, за исцрпниот одговор ... Ке ги најдам кспсулите сто му ги препишаа ке применам колку можам од ова што ми го кажа ... А ке почнам и ја да спортувам со маж ми ... Маж ми пред извесно време се врати после мн год од Америка овде неговите другари работат немаат време за спорт тој има приватен бизнис ама воопшто не е физички активен понекогаш една просетка некогаш ни тоа и сето тоа 30 мин трае ... Фала душо и кај сите што се на темава со желба за бебче наскоро да си ги видат двете црти
Ооффф беее, зошто? Знам, знам нема зборови и јас го преживувам истото и многу добро знам како боли. Некогаш животот знгае да биде многу суров Ама верувај секое лошо за добро е. Господ има смислено нешто подобро за тебе. Исплачи се, ќе ти олесни и верувај пак ќе биди ама тогаш до крај. те гушкам најсилно
Леле @pandelka душо, јас дојдов на темава да видам дали има некој нов да не дружи... Леле многу се разочарав сега... Многу ми е криво и за тебе и за @Bebulleee жими се и иако не ве знам. Извини што вака реагирам ама ме расплака ...
Moжам да пишувам долги постови кои најверојатно пола од вас нема да ги прочитаат. Вие не знаете како се соживувам со сите вас и навистина ми е криво кога нешто нема да биде како што треба. Ве молам само бидете силни, нема утеха за се што мора да се преживее но ГОСПОД Е ГОЛЕМ и ОД СРЦЕ ви посакувам сите да заборавите набрзо на сите маки и Бог да ви даде БАРЕМ по едно детенце ваше во рацете ваши најмили!!!
@pandelka nema zborovi kako da te utesam mnogu mi e zal. Zosto Boze zosto se slucuva ova pogledni malku i na nas site se borime koj kako znae i umee pogledni ne i smiluvaj se. Mi se urla kolku sum razocarana,no toa e bidi jaka i pisuvaj isplaci se vikaj tuka sme za se. Te guskam mila navistina nemam zborovi jaka si ti ke pomine nekako i ova
Ke bide, ke se ispravam jas Pak, sekogas sum se ispravala..samo Sega ke si placam, denes, utre...bolkava mi e poznata I imam nauceno da se spravuvam so nea, veke brojam petti pat.. Vi blagodaram Na podrskata, sekoja pregratka premnogu mi znaci
@pandelka и @Bebulleee ве чекам назад во труднички ве гушкам силно , само упорни бидете ! За сите нас има ден за некој побрзо за некој покасно ❤️❤️❤️❤️
@pandelka @Bebulleee само со позитивна мисла мили девојки. Нема откажување,ќе биде се во свое време. Јас сум при крај и со радо срце ќе ви го отстапам моето место во Труднички