Tri bea i ubavo ne potresoa...inace bebule ti kako si mi? Jas bas denes sakav da vi pisam. Od metil folatot koj si go zemam sama (bez preporaka od dr) imam uste 10 tableti.vie koi gi piete pravevte pauza? Ili da si nabavam za uste 3meseci i da si prodolzam?
Добра сум срцка, ете низ дома јас. Чекам да помини време до следна менструацијата па да почнувам од ново ама пустото не ми поминува.. Трпение немам, ама ќе се издржи некако
Jas posle spontaniot se cuvstvuvam posilna.ke vidime zdravje ako ne bidne prirodno letovo,od septemvri so Gospod zlaten napred IVF I ne se sekiraj mila,ako ednas se fatilo ke se fati pak!
А јас пак немам трпение, сила.. Изморена сум а и исплашена. Се надевам дека сеуште е пресно па затоа Му се молам на господ, и се надевам овој пат до крај ќе се радувам
Девојки читам и плачам и ќе пукнам од нервози, мојата грозна приказна е неуспешна бременост во 8ми месец едноставно моето маче не сакаше да биде со мене и чекав и пробував 4 долги години и ништо, сите ми викаа ајде ско си останала еднаш ќе останеш пак, но кај мене не е така, сега овој месец со кломифен и веќе си се понашав како трудница и си замислував дека сум бремена, но вечерва страшни болки како менструални сигурно ќе си добијам денес или утре. Е па нема правда каде е милоста за нас, плачам, плачам и плачам и се разочарав скроз, тешко ми е многу
Ne ocajuvaj i ne se nerviraj.ne mora da znaci deka ke ti dojde ako imas menstrualni bolki.pocekaj do utre i ako ne dobies napravi si test.cuda se slucuvaat a i Gospod e golem!
Dobro utro idni mamicki jas se razbudiv polna so energija i optimizam i sakav da vi prenesam na site tuka imajte si ubav den i ubava rabotna nedela
Сакав да кажам да си пие без прекин до бременост. После си има редовни контроли, па ќе и кажат за понатаму
Добро утро и од мене. Сум се наспала замерак. Како кај мајка Си пијаме утринско кафе за освестување После ќе вадам заб, да се куртулам од него, оти после ко ќе останам трудна маки ќе мачам. Убајте убав, најубав сончев ден
И јас да ви посакам убав ден и убава недела Веќе ми поминува маката што и овој месец не се израдував, а баш се надевав, ама што е тука е, нема разочарување, само позитивно и да го искористиме периодов пред нас максимално, а резултатот ќе си дојде сам по себе
I od mene ubav den devojki,samo sto jas ne sum vo tolku dobra forma mnogu se nadevav mesecov no kaj i da e ke mi dojde...imam bolki za dobivanje...no sto e toa e nareden mesec pak...backi do site