@gorgieva.44 нема симптоми кои покажуваат дека си бремен или не. сите симптоми се различни и најчесто започнуваат понатаму, а не уште првата недела кога касни. Ние сме дружина на јуначки кои со месеци години правиме негативни тестови. Сите симптоми сме ги поминале. Ти држам среќа да не бидеш како нас, и уште овој месец да се израдуваш. АКо веке поминале 14 дена од оваулација, направи си тест. Среќно
Здраво феминки, нова сум и незнаев каде да пишам, сакав да прашам нешто, скоро сим во брак година дена па му спомнав на мм дека сакам да си имаме бебче и он се согласи, па сеа вака тие два дена имаме однос и свршува во мене .. па проблемот е тоа дали откако ке сврши треба да потече или цела влева внатре ... сакам да знам дали мм несака да имаме бебче и не сака да ме повреди со тоа и ме лаже дека свршол внатре.. ве молам кажете ми.. фала
Ne te laze.Normalno e da protece ne moze cela da se zadrzi vnatre spermata.I ti posakuvam uspeh uste mesecov da ti se ostvari zelbata za bebce.I rabotete poaktivno ne mora samo 2 dena ,cim ne sledis ovulacija neznaes koga tocno ti se plodnite denovi.pozz
Мислам дека не може да те лаже за тоа. Ние додека работевме активно на случајот бебе ретко кога не протекуваше ич сперма.Не велам дека не ми се случило ама поретко.Приметив дека не протекува кога имав перница под газот,и кога ке сврши не го ваѓа одма туку после 1-2 мин.И останував да лежам не станував.Тогаш ништо не протекуваше.Евенуално ко ќе станам за мочање ќе протече ''вишокот'' Незз за др,ама јас сеќавав кога ќе сврши.
фала ти мн јас лежев он врз мене во таа поза бевме.. а кога го извади после неколку секунди му спајна пенисот
Последната интервенција и прегледи ни беа со Д-р Горан Јовиќ прекрасен доктор од Филип Втори јас сум задоволна и го препорачувам како уролог.
А да си направиш муабет со мт? Двајцата треба да имате желба да го проширите семејството. За таа работа не се лаже! Ако еден од вас не се чувствува подготвен, не е време за бебе и нема лутење. Не е работата некој некому мерак да не му крши. Ова е тема која бара сериозност. Најубаво ќе си ја решиш дилемата ако го седнеш и направиш муабет со него.
ednash dva pati da ne isteche nishto se sluchuva. ama ne celo vreme. stani ednash odma posle sex i ako nishto ne isteche definitivno imate dolg razgovor pred vas. ama prvo bidi sigurna vo toa.
Рече дека сака ... он сакал од почетокот кога се зедовне ама чекал јас да кажам ... иначе само тоа ми беше чудно малку затоа прашав
после односот лежев малку.. осеќав топло внатре а не протече само малко бело имаше ама тоа е белото прање од мене или
Здраво и јас имав нередовен циклус, дури паѓав во депресии дека нема да имам деца, уште пред да почнеме да работиме на таа работа, проверував хормони, ми следеа фолелули па не растеа.. и на крај останав бремена за 2 и кусур месеца... Така да од лично искуство ти кажувам да не си зимаш при срце.. е сеа јас имав циклис од 35 па до 70 дена.. не знам тебе колку ти е долг и коллу ти касни, ама така не можеш да знаеш кои ти се плодни денови... Јас секогаш пред да добијам градите ме болеле 2 недели, е сега ме болеа повеќе и направив тест, др симптоми немав... Така да што вика мојот гинеколог секс три пати на ден, и нема шанси да утнеш плодни денови.... Ако не ја бива работата после 6 месеци, почни со испитувања
Го повторив тестот и позитивен е .... И само да ви кажам ако некогаш кај вашите мажиња установат астенозооспермија не ја свалајте ептен страсно ние ваш пред да останам бремена истиот месец правевме испитуванја за маж ми во систина и излеза оваа дијагноза му препишаа и скапи капсули 3700 ден за еден месец а терапијата е 3 месеци ..., тоа е инаку намалена подвижност на сперматозоиди ... Следниот ден кас бев на генеколог и ми рече имаш фолекул 14 мм следните 4 5 дена од денес бидете мн активни и така и беше .. И од овој пат останав бремена а иако немав мн надеж мн сериозно ја имав сфатено дијагнозата ... Дури после тоа маж ми ја почна терапијата ... Ви посакувам среќа на сите и ве земам сите во труднички