Нема, те следам со денови, трудна си, дај само потврди го тоа! Мечка страв тебе не оп измочкај се и две црти! Ајде де, ние сме жени борци, ако пишал Господ да си ќе бидеш, доста се измачуваш себеси!
I mene ne mi e jasno zosto Na 21..nema logika nikakva.. Daj Boze da si od onie so skolska bremenost, bes simptomi stiskam palci
Девојки не сум активна во групава ама година дена редовно ве следам,секојдневно. Навивам за секоја од вас,учам секој ден нешто ново,се информирам...стискам палци за сите НАС Инаку случајно ја сретнав статијава за чај за плодност од валеријана,имал некој искуство? http://www.zdravjeizivot.mk/chaj-za-plodnost/
Jas pijam valerijana tableti za smiruvanje,a dali deluvaat za plodnost ke vidime vo protokol sum za in vitro.Doktorkata mi dozvoli da gi pijam .
Единствено што ми текнува е заради психолошки момент. да не било многу рано, па касно, па ај пак тест и сл.
Девојки направивме спермограм, резултати страшни азоспермија нема присуство на сперматозоиди ми се плаче ми се рика. Дај препорачајте најдобар доктор за стерилитет. Ахххх