Некако не можам да замислам. Не знам што ќе правам ако видам две, може ќе паднам во несвест. Никогаш не сум видела освен на слика Ај да ги прашам тие што виделе, кога видовте две цртки, колку време ви требаше да ви легне информацијата, да сфатите дека стварно сте трудни? Не знам дали ми е јасно и разбирливо прашањево.
Знаете што ви посакувам? Ви посакувам набрзо сите тука да имате мачнини,киселини и да повраќате, да го осетите прво тромесечие, а во второ да здивнете, а у трето од мочкање да не можете од вц да излезете. Ви посакувам од срце буквално трудноќа. Не е баш блажена, али дај боже да си осетите на свој грб.
Еве јас се погодив тука. Епа од шок си реков само "леле боже, вистина ли е " ? Се јавив на мм он рече само добро, мајка ми исто онака лабаво, и после саати и саати се "освестивме" што се случува. Мислам се израдувавме. Зашто сум тек 4ти месец, уште не ми се верува, но молам Бог да е се во ред и да го износам до крај, здраво, право и да почне да клоца да сфатам дека навистина има во мене живот.
Ќе бидеш @Bebulleee Јас сакам да се дружиме во труднички, ама овој пат таму да останеш до крај. На сите ви посакувам две цртички што поскоро!
Ќе биде Бебулка све за сите. Мене некако најмногу ми се за срце залепени оние што беа тука кога дојдов и заедно влечеме болки година и кусур ама сите на темава се мили, невидена поддршка. А и оние што беа тука, па затруднеа и уште не посетуваат како @Kristula и @alisijad. Ќе биде све за сите, верувајте! Да ви кажам што све направив во последниве месеци, ќе се чудите, некој ќе ме направи будала ама знам дека Господ гледа и ќе биде!
Сега ми текна, што се случи и со @Mari-Ja до пред некој месец што беше активна? Се надевам дека си дочекала ама ќе ни пишеше ваљда...
Hehe vidi ja ti nea se pravi na Toso. Kako ona da ne treba da pravi.........Nesto si celata da ne kries ti nesto a? Ajde bidi ti ,,junaka za megdana,, aaaa i zakaci slika obavezno.
Јас највеќе би се израдувала на прво ехо да видам срценце, а не празен утерус, две цртки веќе не ми значат ..со резерва сум и јас и маже ..сакам се што наведе @LadyC не се жалам, ќе си молчам и ќе полнам уста со храна, ќе си се дујам буквално
Панделче убаво. Знам дека ќе се реши се. Ќе видиш дека ќе пуштиш солзи на првите отчукувања, ќе пуштиш солзи на прв скрининг кога ќе е поголемо и ќе претка, ќе пуштиш солзи кога ќе те клоцне и кога за прв пат ќе го држиш во раце. Тие ќе бидат солзи радосници кои ќе ги памтиш цел живот. Ќе видиш Панделче. Се ќе биде во ред.
Женски ај поискусните кажете ми мн ли е мал фолекул од 10цм на 10ти ден од циклус? Колкав би требало да биде? Матичната рече не знам дали би пораснал, не верувам дека ке порасне...